Ο Marijn Heylen και ο Sam Bombeeck είναι δύο φίλοι γνωστοί και ως Double Pleasure. Με εμφανίσεις σε Tomorrowland Brasil Mainstage, Tomorrowworld, Summerfestival Mainstage, Parookaville και άλλα διάφορα gigs σε όλο τον κόσμο όπως τα Carré, La Rocca και Pacha Barcelona, (μπορούμε να πούμε) ότι πάνε από τοκαλό στο καλύτερο.
Μπορείς να νιώσεις το πάθος, την ένταση και την αποφασιστικότητά τους, όπου κάνουν την μουσική τους διακριτική. Οι παραγωγές τους είναι μια πραγματική απόδειξη της φιλίας τους και του βαθιά ριζωμένου αμοιβαίου σεβασμού που έχουν ο ένας στον άλλον.
Αυτή την περίοδο έχουν τραβήξει την προσοχή του κόσμου με τον μοναδικό τους ήχο και πυροδοτούν το πλήθος παίζοντας όχι την original version των τραγουδιών αλλά δικά τους re-edits. Μια μοναδική και απαράμιλλη προσέγγιση που με αυτό τον τρόπο απέκτησαν παγκόσμια αναγνώριση.

Το ολοκαίνουργιο single τους “Tucan” θα είναι άλλο ένα dancefloor anthem. Οι παραγωγές τους υποστηρίζονται από A-List DJs όπως οι Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto, Dannic και πολλούς άλλους. Οι Double Pleasure δουλεύουν σκληρά για τον ήχο τους, για αυτό να είστε έτοιμοι για μια βόλτα και φροντίστε να φοράτε τα καλύτερά σας παπούτσια για να χορέψετε αυτά τα Funky Beats.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts