Αυτοκυριαρχία…

Αυτοπεποίθηση … πίστη, προσμονή, απολογισμός, ελπίδα, έκφραση…

Κάποιοι μιλούν με λόγια, κάποιοι με έργα, κάποιοι καλλιτέχνες – και σπουδαίοι μάλιστα – μιλούν με την μουσική τους και τραγουδούν στον εαυτό τους γεμίζοντάς αισιοδοξία την επόμενη ημέρα μιας δύσκολης συγκυρίας…

O Nikos Diamantopoulos έχει καταλάβει έμπρακτα την σημασία της λέξης “Υγεία… ” και κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι που το αφιερώνει στον εαυτό του και σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του. Στα φωνητικά ο άριστος πάντα Benji Adeyemo!

Καλή τύχη,Καλή νέα Χρονιά και ΜΕ ΥΓΕΙΑ Νίκο Διαμαντόπουλε!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts