#WhoRunit Special Guest Gio Melody 
07/12
_________________________________________________

Cosmonauts present Charlotte de Witte 8/12   
“Η θύελλα της Techno”

Support dj’s: Rena, Hudd, Saniter & Theremin
____________________________________

Blend with Marco Bailey
9/12

whorunit

#WhoRunit

Special Guest Gio Melody  

07/12

Ένα clubnight που θα κάνει τα πόδια σας να τρέμουν με μπάσα κατευθείαν από το 2020!

Οι ομάδες Steam AthensSSFRATH KIDS και Black Athena ενώνουν την εμπειρία και τα killer tracks τους με το καλύτερο ηχοσύστημα της πόλης και ταράζουν τις Πέμπτες μας.

Συνδυάζοντας Trap με Hip Hop ρυθμούς και live φωνητικά σε ήχους που ξεχωρίζουν, παρουσιάζουν κάτι εναλλακτικό «με μια ματιά» από το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας.

Την Πέμπτη δίνουν ραντεβού με τον Gio Melody, μουσικό παραγωγό και τραγουδιστή από την Αθήνα. Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει τα Αγγλικά R&B φωνητικά στις «μπασάτες» και μελωδικές παραγωγές του, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο σε καθηλώνει.

Αξίζει να τον ακούσεις από κοντά!

check out and like facebook event

charlotte de witte

Cosmonauts present Charlotte de Witte   
“Η θύελλα της Techno”

Support dj’s: Rena, Hudd, Saniter & Theremin

8/12

Οι Cosmonauts είναι ένα καινούργιο ελληνικό project το οποίο κυριολεκτικά θα σας ταξιδέψει με τις μουσικές του. Αυτόν τον χειμώνα τους συναντάμε στο Steam Athens με μερικά από τα πλέον ποιοτικά ονόματα της Techno και House μουσικής παγκοσμίως.
Στις 8 Δεκεμβρίου υποδέχονται την αποκαλούμενη “θύελλα της Techno” από το Βέλγιο Charlotte de Witte. Η νεαρή Dj και παραγωγός δέχεται κάθε μουσική πρόκληση και χωρίς να συμβιβάζεται κερδίζει τις εντυπώσεις με τα «επιθετικά»  techno set, τα οποία παρουσιάζει σε όλη την Ευρώπη. Ανήκει σε εκείνη την ομάδα dj που μπορουν να παίξουν με την ίδια επιτυχία στις μεγαλύτερες σκηνές, αλλά και στα πιο μικρά υπόγεια rave πάρτυ. Η επιθετική, απογυμνωμένη προσέγγιση των επιλογών της είναι η μαρτυρία της σκοτεινής της πλευράς, ενώ συχνά πολλά κομμάτια έχουν τα φωνητικά της.

Παρόλη την αγάπη της για το “σκοτάδι”, το μέλλον της Charlotte de Witte φαντάζει ιδιαιτέρως φωτεινό.

Μαζί της θα μοιραστούν τα decks οι RENA, Hudd, Saniter & Theremin.

 check out and like facebook event

marco baily

Marco Bailey 

9/12
Album Tour Date Athens

Ο θρύλος της Techno, Marco Bailey επιστρέφει στην Αθήνα και τα decks τουSteam στo πλαίσιο του tour για το καινούριο του album “Temper”.

Ο Βέλγος DJ και παραγωγός δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά συμβάλει ο ίδιος στη δημιουργία τους. Μετρά ήδη 28 χρόνια ενεργής παρουσίας, αμέτρητα releases στα μεγαλύτερα labels (Intec, Bedrock, Drumcode), αλλά και στα δικά του MB records και MRB Materia.
Πραγματικός πρέσβης της Techno, έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής σκηνής όπως οι Carl Cox, Adam Beyer, Markus Suckut, Jonas Kopp, Alex Bau, Edit Select, Speedy J και Steve Rachmad.

Με το live του αναμένεται να ταρακουνήσει το Αθηναϊκό κοινό με τον
χαρακτηριστικό “σκοτεινό” ήχο του!

 check out and like facebook event

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Const. Mandrekas

Μπορεί από μικρός να μου άρεσαν τα σπορ, τα αυτοκίνητα αλλά και το διάβασμα, όμως η μουσική ήταν ένας παράγοντας που με ανέβαζε πάντοτε σαν άνθρωπο αλλά και έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου. Ξεκίνησα από αρμόνιο παίζοντας και κάνοντας μαθήματα πάνω σε κλασσική μουσική και πιο κουλτουριάρικα, πέρασα από πολλά ακούσματα για να έρθω για τα καλά σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και πολλούς από τους πραγματικούς δημιουργούς της. Ώσπου να φτάσω στα χορευτικά αλλά και πιο σκληρά ακούσματα κυρίως μέσα από την House την techno Και την trance. Ενίοτε είχα αδυναμία στην Progressive και την electro αλλά και στην drum & bass. Μέσα από αυτή την σελίδα θα προσπαθήσω να μοιραστώ την αγάπη μου για αυτό το είδος, για πολλούς εκπροσώπους της αλλά και για διάφορες ιστορίες ανεκτίμητες και ανεξίτηλες

Related Posts