Το Blend υποδέχεται στην Ιερά Οδό τον Αμερικανό ηγέτη της electro σκηνής, Maceo Plex και τον Ολλανδό πρωτοπόρο Steve Rachmad. Μαζί τους o Ολλανδός Wouter de Moor.

maceo-plex0
Ο Maceo Plex, κατά κόσμον Eric Estornel, το μεγάλο αφεντικό της Ellum Audio Records και “ένας από τους 5 καλύτερους Djs του κόσμου” σύμφωνα με το Resident Advisor ενσαρκώνει έναν από τους  ευφυέστερους μουσικούς “εγκεφάλους” της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας. Οι φουτουριστικοί tech ήχοι του ως Maetrik, οι εξωπραγματικά ηλεκτρονικοί ως Mariel Ito και
φυσικά τα πρωτοποριακά dark house δείγματά του ως Maceo Plex το επιβεβαιώνουν.Μετρώντας συνεργασίες με πρωτοποριακά labels, όπως το Treibstoff, το Dumb Unit, το Cocoon και άλλα, ο Maceo και ο Maetrik ταξιδεύουν τον κόσμο για να παίξουν σε μερικά από τα πιο θρυλικά clubs
του πλανήτη, όπως είναι το Fabric, το Rex και φυσικά το Cocoon.

Κομβικό σημείο στη ζωή και τον ήχο του Maceo, η αλλαγή της βάσης του από τη σκοτεινή, πολύπλοκη φάση που ζούσε στην Αμερική, στην ηλιόλουστη Βαλένθια, μια μετάβαση που αποτυπώθηκε με ακρίβεια στο single “Vibe your Love” στα τέλη του 2010. Αλλά τίποτα δεν τελείωσε εκεί για τον Maceo. Ίσα, ίσα, τότε ξεκίνησαν όλα. Οι μουσικοί πειραματισμοί και η αναζήτηση νέων projects έχουν γίνει πλέον η ζωή του Maceo Plex κι αυτό διαχέεται
στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που ο Αμερικανός dj και παραγωγός παίρνει θέση
μπροστά από τις κονσόλες του.
Όσο για τον Steve Rachmad, τον Αφρο-Ολλανδό που έχει ταυτίσει το όνομά του με την επαναστατική σχολή techno του Detroit για κάτι παραπάνω από 20 χρόνια, αυτή η συνάντηση μόνο ενθουσιασμό μπορεί να γεννήσει. Ο ασταμάτητος εκπρόσωπος δεν έχει την πρόθεση να «χτίσει» τη φήμη του αποκλειστικά στα remixes και στις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα clubs και festivals του πλανήτη. Θέλει να ξεχωρίζει για τον διαφορετικό τρόπο που εκφράζει και εκφράζεται μέσα από το drum n base, μία απαίτηση δηλωμένη ήδη από το 1995 κι από το διαχρονικό του άλμπουμ “Secret Life of Machines”, η οποία κορυφώνεται στην πιο πρόσφατη επανακυκλοφορία του με διασκευές των Ricardo Villalobos, Joris Voorn και Marc Romboy. Ο Steve Rachmad θα αγαπάει πάντα τις πιο ποιοτικές στιγμές της disco και της electronica που έρχεται από το παρελθόν, τις οποίες αποδίδει σύμφωνα με τους ρυθμικούς κανόνες της techno και της house που έχει επιλέξει να υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Στο line-up o Ολλανδός Wouter de Moor, από τη νεότερη γενιά των παραγωγών και djs που έχουν ξεχωρίσει διεθνώς με τη σύγχρονη προσέγγιση του ήχου του. Ένας καλλιτέχνης με απίστευτη ενέργεια κι ενθουσιασμό που αποκλείεται να μην σε διαπεράσει στο dancefloor. Οι συνεργασίες του με κορυφαία labels, όπως Cocoon, Ovum, Pokerflat, Rejected, Get Physical, Amsterdam’s Bla Bla, Remote Area μέχρι και την Mindshake του Paco Osuna είναι η επίσημη απόδειξη πως αυτό το πλάσμα ξέρει πραγματικά από μουσική. Ένας συνδυασμός ασταμάτητου πειραματισμού και τεχνικής εξέλιξης που αποκαλύπτεται από την πρώτη μέχρι την τελευταία του νότα. Μια πραγματική μουσική εμπειρία με περιεχόμενο.
Τη βραδιά των Maceo Plex, Steve Rachmad και Wouter de Moor στην Ιερά Οδό θα συμπληρώσουν οι Resident djs του Blend, Μanolaco και Nico Rac.

 

Event Link: https://www.facebook.com/events/489401228176830/

 

Iera Odos

Ιερά Οδός 18-20

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts