το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» σε συνεργασία με το DJ Survival, την σχολή μουσικής παραγωγής και DJing είναι με διαφορά ένα ιδιαίτερο, αξιοπρόσεκτο και άκρως δημιουργικό concept με θέμα «Ημέρα DJing και Μουσικής» ένα προσωπικό στοίχημα του ιδιοκτήτη της σχολής Dino MFU που είχε καταπληκτικά αποτελέσματα και επέδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των «ξεχωριστών» αυτών παιδιών και αγκαλιάστηκε επίσης θερμά από εκατοντάδες θετικά σχόλια αναγνωστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

DSC_0083

Ο Dino MFU έχει στην κυριολεξία «υιοθετήσει» την κίνηση αυτή, δουλεύει πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά γι αυτά τα μαθήματα που κάνουν τους ιδιαίτερους μαθητές του ευτυχισμένους και γεμάτους από την ένωση τους με την μουσική…

DSC_0066

Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για 3η συνεχόμενη χρονιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας διαφορετικής τάξης και να απολαύσουν και να νιώσουν την εξέχουσα οπτικοακουστική διαφορετικότητα αυτής της ξεχωριστής «μαθητικής» αίθουσας!

DSC_0183

Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της ακουστικής, συνοδεία της εικόνας με τις κάμερες και τους ίδιους στα monitor δημιουργεί ένα «ταξίδι» που διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

DSC_0293

Ο Dino MFU πιο ώριμος από ποτέ, γεμάτος αγάπη και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, αφιερώνει χρόνο στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο και με άλλες κινήσεις υπέρ των ξεχωριστών του μαθητών.

DSC_0111

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δίνει και εισπράτει αγάπη από άτομα που ζουν κι αναπνέουν για αυτή τη συνάντηση με τον «δάσκαλο» και την μουσική…
Τη ζωή και το χαμόγελο δηλαδή!

DSC_0223

Το DJing είναι κοινωνική συνεισφορά και ο Dino MFU δείχνει τον δρόμο και σε πολλούς ακόμη! Πολλά συγχαρητήρια για την ανθρωπιά και προσφορά της DJ Survival!

DSC_0332

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts