Είσαι λάτρης των dark afterhours tracks? Τότε το παρακάτω κομμάτι είναι για σένα. Ο Van Garen παρουσιάζει την νέα του κυκλοφορία “Electric Desert” που υπόσχεται να σε παρασύρει σε ένα σκοτεινό, συναισθηματικά φορτισμένο, αλλά συνάμα clubby mood. Βασισμένο στις βρώμικες μπασογραμμές, τα αινιγματικά synths και τα ethnic κρουστά το “Electric Desert” είναι ένα must – Minimal Progressive tune που θα απογειώσει κάθε late night ή early morning DJ set.

Το κομμάτι είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Αυστραλιανού record label Frisson Records ως μέρος της συλλογής Prognosis EP.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts