O φετινός Μάιος και Ιούνιος ήταν 2 από τους μήνες που είχαν να δουν πολύ έτσι φορτωμένους οι Μυκονιάτες! Χιλιάδες τουρίστες, ένα πραγματικά Μουντιάλ κρατήσεων αφίχθηκε σε τέτοιο όγκο που πραγματικά εξέπληξε ευχάριστα επαγγελματίες και ξενοδόχους!

Παράλληλα τα γνωστά σε όλους beach clubs του νησιού υποδέχθηκαν από “νωρίς” τους πελάτες, κάνοντας σε πολλές περιπτώσεις την “μέρα” … νύχτα σε προϊόν!

Η Μύκονος έχει τις δυνατότητες να σου προσφέρει ότι είδους διασκέδαση θες για όλες τις ώρες! ότι μουσική κι αν ακούς, ότι ακόμη και genre μπορείς να αρέσκεσαι! Δημιούργησε προϋποθέσεις και “μαγαζιά”, δημιούργησε προτάσεις σε βραχώδεις παραλίες και σημεία που κάποτε, θα νόμιζες ότι σου λέμε ανέκδοτα ότι μετά από κάποια χρόνια θα διασκέδαζες εκεί!

Το θέμα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις εκεί στο αυθεντικό, μοναδικό και αξεπέραστο Cavo Paradiso!

benny

Eκεί στον βράχο του Paradise εδώ και 25 χρόνια στέκεται αγέροχα κάτι που έδωσε και δίνει πολιτισμό στο νησί! Δίνει εξετάσεις κι εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο, event ανά event, προσφέροντας διασκέδαση και διαφήμιση για το νησί της Μυκόνου σε όλο τον πλανήτη…

Χωρίς υπερβολή σαν μια άλλη Ακρόπολη – σε άλλο βράχο – η “χρυσή” 25τία του Cavo Paradiso, αποτελεί κοιτίδα του clubbing στο νησί και επιφέρει σεβασμό σε καλλιτέχνες και ανταγωνιστές, αφού με το βαρύ του όνομα και την σκληρά συνεχόμενη δουλειά αποδεικνύει την σταθερότητα της επιλογής για χιλιάδες clubbers που επισκέπτονται την Μύκονο για να ανέβουν στον βράχο, μόνο και μόνο για να βρεθούν εκεί!

Η σεζόν επετειακή φέτος, έχουμε αναφερθεί εκτενέστερα σ’αυτή, με προηγούμενα post!

Cavo Paradiso – 25 years – Full Line Up 2018

Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε στον τεράστιο Benny Benassi που αποτελεί εδώ και δεκαετίες “μέρος” του βράχου, αφού σαν κάτι το ιερό, έχει δημιουργήσει θεμέλια στο Cavo με το όνομα του, κάνοντας χιλιάδες Ιταλούς επισκέπτες να κάνουν ουρές για να απολαύσουν τον “πρεσβευτή” της squadra azzurra στο νησί!

Πολλές εμφανίσεις σε όλες σχεδόν τις 3 δεκαετίες του Benny @ Cavo Paradiso, έχουν συστατικό και μαγιά, το δέσιμο με το κοινό, την απόλυτη προσομοίωση ήχου, διασκέδασης, ενέργειας, εκτόνωσης, που μέσα από τα χέρια του Ιταλού “μαέστρου” από το booth ξεχύνονται ιδιαίτερα σε όλο το Αιγαίο!

H ικανοποίηση του Benny Benassi για το Satisfaction!

Φέτος το Cavo Paradiso, έχει όμως κι ένα ακόμη σπουδαίο στοιχείο αναφοράς!

argie & terry

Το management του Cavo Paradiso, πάντα πίστευε, πιστεύει, τσεκάρει, συνεργάζεται με ότι καλύτερο από τον Ελληνικό χώρο του DJing. Ενίοτε πολλές φορές, τιμάει τον τόπο του προσφέροντας ευκαιρίες σε Μυκονιάτες DJs! Άλλωστε από εκεί ξεκίνησε την “μαγεία” του! Από τα χέρια ενός σπουδαίου DJ κι ανθρώπου, του Κούλη για όσους ξέρουν! Στα 25 χρόνια πολλά παιδιά του νησιού έχουν πάρει και παίρνουν ευκαιρίες!

Ο Argie & o Terry είναι 2 αγαπημένα αδέρφια, με πολλά κοινά κι άλλα τόσα διαφορετικά πράγματα στον χαρακτήρα, την σχέση, την μουσική και την παρουσία τους μέσα από τα booth! Εδώ και χρόνια έχουν κληθεί κι έχουν αποδείξει την σταθερή και συνεχώς ανεπτυσόμενη αξία τους, τόσο μαζί όσο και χώρια σαν μονάδες! Φέτος έχουν πάρει περισσότερα warm up – intro session πριν την άφιξη των Global DJ stars του Cavo!

Είναι μεγάλο άγχος και μεγάλη πρόκληση το warm up να ξέρετε… ίσως και τέχνη – όπως εύστοχα – έχουμε αρθρογραφήσει εδώ στο godisadj.gr στο παρελθόν! Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά κι ο “βασιλιάς” του βράχου έχει αυτιά και μάτια… Και επιβραβεύει!

Απόψε μαζί με Benny & Rivaz o Terry!

Καλή -ουσιαστική- σεζόν Cavo Paradiso

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts