Τα 25α χρόνια λειτουργίας του “ιερού” ναού του Ελληνικού clubbing ετοιμάστηκαν προσεκτικά με κάθε επισημότητα και ιδιαιτερότητα στο θέμα του Line Up!

Το Cavo Paradiso γιορτάζει με ένα φανταστικό team μέσα στο φετινό djbooth και αναμένεται να κατακλυστεί από ξένους κι Έλληνες θαμώνες ολόκληρη τη σεζόν!

Πολυσυλλεκτικό line up, διαφορετικά μουσικά genres και οντότητα νέων και παλαιότερων σε επισκέψεις καλλιτεχνών δημιουργούν ένα παζλ μουσικής πανδαισίας!

Πάμε να δούμε το line up αναλυτικά παρακάτω:

CAVO PARADISO – 2018 FULL LINE UP

FB_IMG_1526730876135

FB_IMG_1526730883915

FB_IMG_1526730910370

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts