Τα social media έχουν μπει εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια για τα καλά στις ζωές όλων, ανέδειξαν σχέσεις, γάμους, δουλειές, νέα δεδομένα εργασίας, αλλά έφεραν παράλληλα και νέες ψυχωτικές καταστάσεις, ηλεκτρονικό εθισμό, έφεση στο κινητό και χιλιάδες άλλα θετικά κι αρνητικά!

Τι έκαναν τα social media στον χώρο του DJing & του clubbing? Πόσο το επηρέασε η κοινή του πορεία; πόσο βοήθησε την ηλεκτρονική μουσική;

Όλα αυτά κι ακόμη παραπάνω σε ένα ντοκιμαντέρ της PIONEER DJ που #ΠΡΕΠΕΙ να δεις και να … ξαναδεις!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts