Είναι σύνηθες και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για Έλληνες παραγωγούς που η επιτυχία στο εξωτερικό έρχεται πολύ δυσκολότερα, η πορεία ενός release μετά από την απήχηση μιας μεγάλης επιτυχίας να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και να πρέπει να είναι και προσεκτική.

Ο Consoul Trainin, έχει δείξει με την ωριμότητα, τη γνώση και την τριβή της παραμονής στο εξωτερικό ότι είναι ένας άνθρωπος που βάζει στόχους, προοδεύει και προσέχει συνολικά την εικόνα και την πορεία του. Άλλωστε η “θυσία” του να ζεις μακρυά από φίλους, κολλητούς, δικούς σου ανθρώπους στο εξωτερικό, προϋποθέτει την κατεύθυνση επίτευξης στόχων!

Το “Take Me To Infinity” είναι πιθανά το κορυφαίο, εμπορικό κομμάτι Ελληνικής παραγωγής που μέσω της Planetworks κυκλοφόρησε στο εξωτερικό και έγινε assigned από κορυφαία labels του εξωτερικού, με εξωπραγματικά ποσοστά views για τα Ελληνικά δεδομένα!

Η ευθύνη μιας τέτοιας πορείας, είναι κάτι σαν υποχρέωση για μια συνεπέστερη επιστροφή και συνέχιση μιας διαδρομής που δεν βγήκε σαν πυροτέχνημα αλλά παραμένει μια ανεξάντλητη “πηγή” έμπνευσης και εκτέλεσης επιτυχιών!

Θες να το πεις εμμονή, θες να το πεις πάθος, το νέο κομμάτι του Consoul Trainin με τη βελούδινη φωνή του Steven Aderinto & την πετυχημένη συνταγή των βιολιών στη μελωδία από τους DuoViolins, βάζει τον Έλληνα καλλιτέχνη σε ευθεία πορεία απέναντι στον επόμενο στόχο.

Την επιβράβευση της συνέχειας και την σταθερότητα της αναγνώρισης!
Το κομμάτι κυκλοφορεί στις 15/12 επίσημα μέσω Planetworks, Kontor Records & Armada NBL

#ακούστε το μικρό teaser:
Ακούγεται επίσης από σήμερα 11/12 σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts