Τα μεγάλα κομμάτια είναι παντοτινή πηγή έμπνευσης και ταυτόχρονα πρόκληση για τους απανταχού “παραγωγούς” της ελεύθερης αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό!

o Nu Gianni, είναι ένας εκλεκτός ‘Ελληνας ταλαντούχος παραγωγός και DJ που συμπαθούμε πολύ εδώ στο GodisaDJ.gr κι ακολουθούμε τις δουλειές του! Εδώ παρουσιάζουμε κάτι εκλεκτικό σε Afro style που του πάει πολύ! Το remix του μας ταξιδεύει στο κλασσικό single του 1986 από την Candi Staton. Το κομμάτι έγινε ευρύτερα γνωστό όταν έγινε καταπληκτικό remix κι επανεκδόθηκε το 1991 ως «The Source and Candi Staton».

Το 2008, το τραγούδι διασκευάστηκε από την αγγλική τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Joss Stone για το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της, το Color Me Free, όπου και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009. Ένα μήνα αργότερα το remix των Florence and the Machine (The Now Voyager Remix) το εδραίωσε στην συνείδηση του κοινού κι από τότε παραμένει ένα από τα κλασσικότερα και πιο αγαπημένα Tunes!

Το “You’ve Got The Love” έλαβε την ειδική αγάπη του Πυργιώτη παραγωγού/dj το οποίο και μας πρόσφερε μοναδικά παρακάτω:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts