Αν υπάρχει μια DJ που πρόκειται να ξεσηκώσει τον κόσμο σαν  θύελλα, αυτή είναι η Charlotte de Witte!

Ποτέ δεν λέει όχι σε μια νέα πρόκληση, πειραματίζοντας την καριέρα και τη μουσική της με τον τρόπο όπως τον οραματίζεται,  μέσα από ένα κύμα ασυμβίβαστης και επιθετικής techno που κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλά στις live εμφανίσεις της σε όλο τον κόσμο.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν, ότι όλος ο μουσικός κόσμος μιλάει για την νεαρή Βελγίδα με τα καλύτερα λόγια.  Λίγοι dj  μπορούν να δουλέψουν και ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία σε αυτό το επίπεδο  από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μέχρι τα πιο underground και rave πάρτυ τόσο πετυχημένα.

Η καρδιά της συνδέεται κατά κύριο λόγο με την υπόγεια  Techno σκηνή όσο και με την πατρίδα της, όπου πραγματοποιεί το ραδιοφωνικό της show κάθε Σάββατο βράδυ, με τίτλο “Playground with Charlotte de Witte” στο Studio Brussel, στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό του Βελγίου και ταυτόχρονα είναι resident στο Techno Fuse club των Βρυξελλών.

Charlotte-De-Witte-

Ως παραγωγός,  δεν της πήρε καθόλου χρόνο για να καθιερωθεί ως ένα σοβαρό ταλέντο στο στούντιο καθώς και πίσω από τα decks. Όμως, ενώ τα set της είναι εγγυημένα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, η μουσική της, της έχει δώσει την ευκαιρία να αποκαλύψει μια άλλη πλευρά.

Η επιθετική, απογυμνωμένη προσέγγιση της στα κομμάτια της αποδεικνύει την πιο  σκοτεινή πλευρά της, ενώ τα κομμάτια  συχνά έχουν και vocals της.

<Κάνοντας μουσική έρχομαι πιο κοντά στην πιο συναισθηματική πλευρά της ηλεκτρονικής μουσικής, την οποία αγαπώ. Βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα τη μουσική που έχει το στοιχείο της μελαγχολίας, ως dj, ως παραγωγός αλλά και σαν ακροάτρια>, έχει αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της.

Το τραγούδι της με τίτλο Weltschmerz EP στην Turbo Recordings του Tiga, την καταξίωσε στην πατρίδα της αλλά και παγκοσμίως. Επίσης το τραγούδι με τίτλο Μy Feeling που κυκλοφόρησε στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο κομμάτι για το 2016 στην ψηφοφορία του Mixmag,ενώ τον ίδιο χρόνο κατέκτησε το βραβείο για το red bull Elektropedia για την καλύτερη παραγωγό στο Βέλγιο.

Φέτος οι διακρίσεις που έχει λάβει διακρίσεις που έχει λάβει είναι από το Trax Magazine ως μια από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της Techno, όπως επίσης και από το περιοδικό Tsugi, όπου χαρακτηρίστηκε ως μια αποκάλυψη για το 2017.

Προς το παρόν, με τις επερχόμενες κυκλοφορίες της να είναι προ των πυλών, την τρέχουσα ραδιοφωνική εκπομπή της και το residency στο Fuse να πηγαίνουν περίφημα, και το γεμάτο tour της να την έχει σε ένα πρόγραμμα που την κρατάει σε εγρήγορση, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δικαίως έχει μέλλον μπροστά της και ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα από τα ταλαντούχα παιδιά του χώρου.

Κι αυτό το ταλαντούχο παιδί θα έχει την ευκαιρία ο clubbing αθηναικός κόσμος να το απολαύσει για μια μοναδική βραδιά στο Steam, μέσω των εταιρειών Minotaur-Music productions και Cosmonauts Athens αυτή την Παρασκευή. Μαζί της στα decks θα είναι οι εγχώριοι μας, Rena, Hudd και Saniter and Theremin.

 

STEAM ATHENS: Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα.

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Const. Mandrekas

Μπορεί από μικρός να μου άρεσαν τα σπορ, τα αυτοκίνητα αλλά και το διάβασμα, όμως η μουσική ήταν ένας παράγοντας που με ανέβαζε πάντοτε σαν άνθρωπο αλλά και έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου. Ξεκίνησα από αρμόνιο παίζοντας και κάνοντας μαθήματα πάνω σε κλασσική μουσική και πιο κουλτουριάρικα, πέρασα από πολλά ακούσματα για να έρθω για τα καλά σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και πολλούς από τους πραγματικούς δημιουργούς της. Ώσπου να φτάσω στα χορευτικά αλλά και πιο σκληρά ακούσματα κυρίως μέσα από την House την techno Και την trance. Ενίοτε είχα αδυναμία στην Progressive και την electro αλλά και στην drum & bass. Μέσα από αυτή την σελίδα θα προσπαθήσω να μοιραστώ την αγάπη μου για αυτό το είδος, για πολλούς εκπροσώπους της αλλά και για διάφορες ιστορίες ανεκτίμητες και ανεξίτηλες

Related Posts