Έχουν περάσει 21 χρόνια από την κυκλοφορία του επικού Trance classic του Greece 2000 στη μουσική βιομηχανία (https://www.discogs.com/Three-Drives-On-A-Vinyl-Greece-2000/master/22816) ενός κομματιού που απογείωσε και την χώρα μας  λόγω του τίτλου του!

Το κομμάτι έπαιξε παντού, από μικρά bar μέχρι τεράστια φεστιβάλ και η μελωδία του έγινε μέχρι και ringtone στα κινητά, ενώ πολλές remix προσπάθειες ή και επανεκτελέσεις ακόμη και σε άλλα genres πάντα έκαναν διαδραστική κι αξέχαστη την παρουσία του!

Οι Έλληνες Junior Rush (με τεράστια εμπειρία) και Alex Iatrou > Altro ασχολήθηκαν πολύ με το track σεβάστηκαν την ιστορία του, έδωσαν φρεσκάδα τόνου στην επανεκτέλεση τους και το βλέπουν να βρίσκεται στη #5 θέση του Progressive Top10 Traxsource chart γι αυτή την εβδομάδα!

Απολαύστε το:

Αγοράστε το:
https://www.traxsource.com/track/5060755/greece-2000

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts