Ο James Lillo ήταν ένας από τους πιο ενεργούς fun του Σουηδού DJ και παραγωγού Eric Prydz. O James διαγνώστηκε πώς έχει καρκίνο και η τελευταία του επιθυμία ήταν να κάνει ένα live για εκείνον. Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. O Eric συγκινημένος με όλο αυτό έκανε δύο show προς τιμήν του James και τα έσοδα τα οποία μαζεύτηκαν από τo show ($60K) τα έδωσε για την έρευνα του αντιδότου του καρκίνου. Ο Eric Prydz αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον James Lillo περνώντας όλα αυτά τα συναισθήματα σε ένα track γνωστό σαν Lillo ID3 ένα track με απαλές όμορφες μελωδίες που συγκινούν.

O Prydz δεν κατάφερε μόνο να συγκεντρώσει κάποιο ποσό αλλά και να φέρει όλο το fun community ακόμη πιο κοντά σε αυτή τη δυσάρεστη στιγμή. Ο James θα μείνει για πάντα αθάνατος στις μελωδίες του αγαπημενου του παραγωγού που έκανε για αυτόν.

Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και να περνάτε πάντα όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, γιατί κάποιοι δεν έχουν την ευκαιρία να τους έχουνε κοντά…

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts