rafa-barrios-enrico-sangiuliano-at-modu

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου – 2016
The Bedroom 3 Years Anniversary with
Rafa Barrios Dj
Enrico Sangiuliano
Afterhours: Liem || Intro: Nick De Nice

Early Bird (Limited): 8 euros | Presale: 12 euros
Doors: 15 euros
Buy your ticket online: https://goo.gl/rucgpy
Info / Reservation Number: 6940 890 275

Η ομάδα “The Bedroom” διατηρώντας τα χαρακτηριστικά που έχουν διαμορφώσει την ξεχωριστή ταυτότητά της και μια ανάσα πριν αποχαιρετήσει το 2016 γιορτάζει τα τρίτα της γενέθλια και είναι έτοιμη να προσφέρει μια επική δόση techno στο κοινό της Αθήνας. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, θα φυσήξει αεράκι απο Ισπανία και Ιταλία με τους Rafa Barrios και Enrico Sangiuliano στα decks του MODU.

Σκληρή δουλειά, προσήλωση στο στόχο του και φυσικά πηγαίο, μουσικό ταλέντο, είναι μόνο μερικά απο τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον 30χρονο Dj και παραγωγό Rafa Barrios, στοιχεία που τον οδήγησαν στις πόρτες club- μεγαθηρίων όπως το Cielo, Pacha, Space, Riviera και πολλών άλλων. Εξίσου “δυνατό χαρτί” και οι παραγωγές του αφού συνεργάζεται με label παγκόσμιου βεληνεκούς όπως οι Intec Digital, Stereo, Tronic, KD Music, Suara, Liebe Detail, Toolroom και Blackflag Recordings. Εχοντας ποντάρει προσωπικό χρόνο και κόπο στο δικό του δημιούργημα, την “DOOD Records”, ο Rafa είναι σίγουρα ένας καλλιτέχνης που ψάχνει τη μουσική και την ψάχνει βαθιά.

Η καριέρα του Enrico Sangiuliano ξεκίνησε κάπως ανάποδα αφού αρχικά έπαιζε σε παράνομα πάρτυ της Ιταλίας, γεγονός όμως που έφερε τις δικές του, ακυκλοφόρητες παραγωγές στο φως της δημοσιότητας. Το remix του στο κομμάτι ‘Can You Hear Me’ του DJ Boris ήταν στιγμή – ορόσημο στην καριέρα του, διασφαλίζοντας τη θέση του στο βάθρο της techno σκηνής και σε label όπως Octopus Recordings, Gem Records, Drumcode, Truesoul, Alleanza και Rhythm Converted.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ετοιμαστείτε για κάτι πολύ μεγάλο!

Venue: MODU
Address: Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 / Μεταξουργείο
Web: www.modu.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts