Παίρνοντας επιρροές από μια άλλη δεκαετία και προσαρμόζοντας τες στα μέτρα της εποχής μας. Το Rave Zone Festival έχει ως σκοπό να αναγεννήσει το θεσμό των παλιών ‘Rave Parties’ που έγραψαν ιστορία και δημιούργησαν μια ολόκληρη κουλτούρα γύρω τους.

Όταν η αγάπη για τη μουσική μαζεύει τον κόσμο σε ένα μέρος και για λίγη ώρα δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα, ούτε σκοτούρες, μόνο μουσική και χορός. Όταν όλοι μαζί γίνονται ένα και κινούνται στο ρυθμό των μουσικών επιλογών των DJs. Αυτή είναι η πραγματική έννοια του αυθεντικού Rave Party, ένα μέρος που μας κάνει να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα και μας προσφέρει μόνο θετικά συναισθήματα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους φρέσκους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής του σήμερα συνάπτουν το concept και τον χαρακτήρα του Rave Zone Festival.

Οι καλεσμένοι DJs καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ, καθώς προέρχονται από διαφορετικές σκηνές. Έτσι θα δημιουργηθεί μια πλήρης βραδιά μουσικά.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Χυτήριο Theatre (Γκάζι – Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός). Η είσοδος στο φεστιβάλ κοστίζει 5€ και οι πόρτες ανοίγουν από τις 22:00 μέχρι το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διοργάνωση Nostrum & Athens Bros.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Mpampis Kousidis

Γεννημένος το '97. Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσης, αλλά με σχετική αντιπάθεια στο φραπέ και τη ρετσίνα. Ασχολείται με DJing και σύνθεση μουσικής από τότε που ήταν αμούστακο γυμνασιόπαιδο. Αποτελεί το 1/2 των FullHouse και έχει αφιερώσει όλη του τη -μέχρι τώρα αλλά και μελλοντική- ζωή στη μουσική, καθώς σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Τελειομανής και ψυχαναγκαστικός σε ακραίο βαθμό. Λάτρης της τέχνης σε οποιαδήποτε μορφή, της γνώσης, των συναισθημάτων, του χιούμορ και του γέλιου. Στόχος του η καθημερινή αυτοβελτίωση και η προσφορά στον κόσμο.

Related Posts