Μέσα σε όλο το χάος των εξελίξεων, του «κωμικού» όπως εξελίσσεται το θέμα του δημοψηφισματος υπέρ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ και τη βίαιη προσαρμογή όλων μας στον χειρότερο εφιάλτη, σήμερα το πρωί ένα παλικαράκι αναγνώστης μας, έστειλε ένα μήνυμα απογοήτευσης για την καταστροφή και του DJing (!) στη χώρα μας!

fb-conv.jpg

Είναι 1η Ιουλίου, ένας νέος μήνας ξεκινάει μπροστά μας.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε συνετοί, υπεύθυνοι, νηφάλιοι και με θετικό πρόσημο αυτή την δύσκολη ώρα μπροστά στα όνειρα και στα σχέδια μας για το μέλλον!

Είναι αλήθεια ότι ποτέ στη νεότερη ιστορία της, η Ελλάδα μας δεν στάθηκε στα πόδια της με τα «δικά» της στηρίγματα. Τα δεκανίκια ήταν και θα παραμείνουν βοηθητικά στην πορεία που διαδραματίζει. Αυτό τουλάχιστον νομίζω ότι το αναγνωρίζουν όλοι! Μην έχουμε αυταπάτες! Το μόνο που παράγουμε είναι ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ υπηρεσίες.

Ας μην είμαστε καταστροφολόγοι κι ας βλέπουμε λογικά και στη σωστή τους αξία τα πράγματα.

1.jpg

Το DJing στην Ελλάδα είναι από μόνο του ένα «προβληματικό» επάγγελμα, διότι στηρίζεται κυρίως στην «μαύρη» του εργασία κι όχι την επίσημη φορολογική και ασφαλιστική του παρουσία. Είναι πραγματικά ελάχιστοι οι «τυπικοί» επαγγελματίες, που το δηλώνουν πραγματικά ως επάγγελμα ατομικά ή μέρος των εταιριών τους. Είναι μια μεγάλη συζήτηση από αυτές που έπρεπε να είχαν γίνει, πόσο μάλλον να είχαν υλοποιηθεί με μέτρα για να μην είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα. Ακόμη κι αυτό παίζει τον ρόλο του, στη μεγάλη αλυσίδα των πόσων πιθανά να ΕΠΡΕΠΕ να κάνουμε και δε τα κάναμε…

ο DJ όμως είναι κάτι άλλο, είναι κάτι το ΘΕΤΙΚΟ!

Kenny Dope special.jpg

Από μόνο του σαν επάγγελμα προσφέρει τη χαρά και τη διασκέδαση. Προσφέρει μέσω των ανθρώπων του πίσω από τα decks, την απόλυτη πρόσβαση σε μια ευχάριστη απόδραση ωρών από τις έννοιες και τη κούραση της καθημερινότητας. Δεν είναι κάτι περισσότερο ή λιγότερο ανώτερο από άλλα επαγγέλματα και δεν είναι εκτός κανόνα και κρίσης! Αυτό φαίνεται και από τις πρώτες ακυρώσεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα, σχετικά με επώνυμες εμφανίσεις.

Είναι αλήθεια πως και τα εγχώρια “brand” names έχουν πρόβλημα αυτές τις ημέρες, αφού μέσα στη δυνατή τους παραγωγική σεζόν, οι τραπεζικές προκαταβολές για το κλείσιμο των events, δεν είναι εφικτές και έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με την συνολική ανωμαλία/αδυναμία του τραπεζικού μας συστήματος.

Είναι πολλοί αυτοί που ανησυχούν για το αν θα πληρωθούν και πως… Είναι άλλοι που φοβούνται να θέσουν το θέμα της διευθέτησης μιας επί τοις μετρητοίς «προκαταβολής», με μια πιθανή απάντηση των επιχειρηματιών με ρίσκο ακύρωσης όλου του event! Και είναι επίσης αρκετοί αυτοί που φοβούνται το “TOP GUN” …

Παράλληλα, αρκετά «ξένα» ονόματα παίζει να μην έρθουν (όσο κι αν στα κορυφαία clubs φαντάζει δύσκολο, λόγω προγενέστερου προγραμματισμού), γιατί απλά δεν μπορούν να φτάσουν εγκαίρως τα χρήματα της προκαταβολής στους δικαιούχους μέσω Ελληνικών λογαριασμών. Έτσι όμως είναι όλη η αγορά. Μαζί με αυτήν και ο χώρος μας, ο χώρος του DJing!

Το DJing δεν πεθαίνει … επηρεάζεται, γκρεμίζεται και επανακάμπτει…!

Σημασία, έχουν οι ζωές, η χώρα και η αποφυγή των χειρότερων.

Υπομονή, σύνεση και όχι διχασμός!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts