Μια θάλασσα, μια πόλη, ένας υπέροχα αγέρωχος Λευκός Πύργος, μια σαγηνευτικά λαμπερή Θεσσαλονίκη με την ηλιόλουστη παραλία της κι ένα φεστιβάλ που για 13 χρόνια προάγει την εικόνα της μέσα από τους ηλεκτρονικούς ήχους που μεταφέρουν ενέργεια, κουλτούρα, πολιτισμό!

Αυτό είναι το reworks festival, το κατά γενική ομολογία μεγαλύτερο και διαχρονικότερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής (κι όχι μόνο) μουσικής που φιλοξενεί η Μακεδονία μας, η Ελλάδα μας, μέσα από ένα εκπληκτικό aftermovie της εκδήλωσης για το 2017 που βγάζει συναίσθημα, αρμονία, συγκίνηση, μέσα από χώρους και μέρη της πόλης που εναρμονίστηκαν με το concept για να δώσουν υπέροχα αποτελέσματα κεφιού, χορού και χαμόγελου!

Και του χρόνου τον Σεπτέμβριο με #υγεία #reworks !!!

Reworks 2018 is on the way!
20-23 September – Thessaloniki, Greece.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts