6 χρόνια απουσίας ήταν πολλά.

Ο λόγος για τους Gorillaz , οι οποίοι επιστρέφουν δυναμικά στην δισκογραφία με το πρώτο τους single εδώ και χρόνια.

Gorillaz 2

O τίτλος του , ” Hallelujah Money ” . Ένα κομμάτι ηλεκτρονικής μουσικής με gospel στοιχεία. Η κλασική minimal προσέγγιση της virtual μπάντας από την Βρετανία με ένα ”σταθερό” layered synth , ένα mid tempo ρυθμικό και voice pads (κάποια εξ αυτών ηχογραφημένα από χορωδία), συναντά την βαρύτονη (και αρκετά ενδιαφέρουσα) ερμηνεία του Benjamin Clementine . Η αναμενόμενη ”ανωμαλία” του κομματιού συμπληρώνεται από τον Damon Albarn στη μέση του κομματιού , σε πεζό ύφος, πιο κοντά στην απαγγελία παρά στο τραγούδι.

To video clip εξίσου ενδιαφέρον. Με έντονο το στοιχείο της ψυχεδέλειας, δείχνει τον Clementine να τραγουδάει μπροστά από μία ακολουθία διάφορων παράξενων εικόνων. Το clip τελειώνει με ένα μικρό cameo με τον Mπομπ Σφουγγαράκη.

Να θυμίσουμε πως το συγκρότημα έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία του 5ου τους άλμπουμ (και το πρώτο εδώ και έξι χρόνια, μετά την κυκλοφορία του ” The Fall ” – 2011) το οποίο αναμένεται κάπου μέσα στο 2017.

New Album Gorillaz

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Γνωστός ως Dimi Badger , A & R της 1db Records και μέλος των Medusa ... Τί εννοείτε δεν τον ξέρετε; Κάνει πολλά και τα κάνει όλα εξίσου χάλια. Ηχολήπτης, dj , παραγωγός και τώρα την έχει δει και αρθρογράφος. Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό (φυλάχτε τις κόρες σας) και μονίμως έτοιμος να ευτελήσει το οποιοδήποτε σοβαρό θέμα πέσει στο τραπέζι.

Related Posts