Συμβαίνουν και αυτά σε superstar djs!

Είναι γνωστή η φοβεία του Eric Prydz για τα αεροπλάνα! Τα αποφεύγει όπως η γάτα τον σκύλο ένα πράγμα! Όταν μπορεί και είναι κυρίως εντός Ευρώπης προτιμά να ταξιδεύει με σύγχρονα άπιαστα σε ταχύτητα τρένα ή πολυτελή αυτοκίνητα!

Δυστυχώς για τον ίδιο επίλεξε να πάρει το τρένο για το Βέλγιο το προηγούμενο Σ/Κ από Γαλλία που βρισκόταν για να είναι πολύ συγκεκριμένη και σταθερή η άφιξη του στον χώρο πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη/εμφάνιση του στο κεντρικό Tomorrowland stage! Και λέμε δυστυχώς διότι ένα άξαφνο μεγάλο ατύχημα στο δίκτυο των σιδηροδρόμων του Βελγίου (με άλλο τρένο) δημιούργησε μια προγραμματισμένη καθυστέρηση 2 1/2 ωρών και ως εκ τούτου, θα κατέστρεφε την παρουσία του στο mainstage

Απευθείας υπήρξε επικοινωνία με την παραγωγή της TM και έσπευσε αυτοκίνητο παραλαβής του καλλιτέχνη… Το Θέμα είναι ότι δεν έφτασε μόνο γρήγορο αυτοκίνητο, αλλά και γρήγοροι μοτοσικλετιστές της αστυνομίας του Βελγίου (σαν τους Ζητάδες μας) που άνοιξαν τον δρόμο στην Εθνική, έτσι ώστε ο DJ  το λέμε και το υπογραμμίζουμε – ο Superstar DJ – της Tomorrowland, Eric Prydz να φτάσει με 320 χλμ. την ώρα on time στο Boom και να κάνει το σετ του!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts