Αύριο 22 Απριλίου κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο ψηφιακά τα 16ο μέρος της πασίγνωστης σειράς Buddha Bar και βλέποντας το tracklist διαπιστώνουμε ότι σε ακόμα ένα volume της σειράς περιλαμβάνεται track ελλήνων παραγωγών. Μετά τους Mikael Delta, Inspiro, Consoul Trainin, Dimi Phaze και άλλους, αυτή τη φορά η ατμοσφαιρική chill out σύνθεση “Baba” των Dreamers Inc, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο μουσικό Μάκη Αμπλιανίτη, κοσμεί το tracklist του καινούργιου Buddha Bar.

Οι Dreamers Inc. είναι δύο παραγωγοι και DJs με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο χώρο. Ο Μάριος ήταν επί χρόνια ο resident στο ιστορικό Enigma Santorini, o Θάνος στα θρυλικά La Mamounia. Τα τελευταία χρόνια μας ταξιδεύουν με τις ποιοτικές παραγωγές τους, καλύπτοντας το ηχητικό φάσμα από τη chill out μέχρι την ατμοσφαιρική house μουσική. Δεν είναι τυχαίο ότι τα tracks τους έχουν μπει και σε προηγούμενα volumes του Buddha Bar, όπως και στις τρομερές παγκόσμιες συλλογές Barrio Latino και στις εγχώριες top selling Sunset του Αλέξανδρου Χριστόπουλου.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts