To διασημότερο κατάστημα δίσκων και cds εδώ και τρεις δεκαετίες και ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.discobole.gr μας προτείνει νέες κυκλοφορίες:

Oliver Koletzki - I'm OK

Oliver Koletzki – I am OK

Ο πλέον έμπειρος και καταξιωμένος μουσικός, dj και παραγωγός Oliver Koletzki μας παρουσιάζει την καινούργια δουλειά του στο 5ο album που κυκλοφορεί με τίτλο I am OK. Δεκατρία κομμάτια που υπόσχονται να σας μείνουν για όλο το καλοκαίρι!

Cafe del Mar - Dreams 5

Cafe Del Mar – Dreams 5

Το ιδανικό album για το καλοκαίρι! Ιδανικό για γραφείο ή για διακοπές..Ψάχνετε να βάλετε μια μουσική να χαλαρώσετε; Τότε αυτό είναι ό,τι πρέπει!

Scream 2 by Markus Schulz

Cafe del Mar – Dreams 6 

Το Cafe Del Mar συνεχίζει την παράδοση του και επιλέγει προσεκτικά 13 τίτλους για εσάς και το φετινό σας καλοκαίρι. Όλα τα τραγούδια που περιέχει είναι αποκλειστικά μόνο για την συλλογή και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!

Zahn Dustin - Monoliths

Dustin Zahn – Monoliths

Η πρεμιέρα για τον καλλιτέχνη Dustin Zahn ξεκινάει με το album Monoliths που κυκλοφορεί στην εταιρεία του Adam Beyer με όνομα DrumCode.
Watergate 16 - La Fleur

Watergate 16 – La Fleur

Η νέα συλλογή watergate μιξαρισμένη από την DJ, μουσικό και παραγωγό La Fleur που αποδεικνύει γιατί την επέλεξαν! Με 15 κομμάτια μεταξύ των οποίων τα 6 κυκλοφορούν για πρώτη φορά, η Σουηδή παραγωγός μας καταπλήσσει με τις ικανότητες της! Το ύφος της κινείται από παλιά house classics μέχρι σύγχρονο techno!
John Digweed - Miami

John Digweed – Miami

Ο John Digweed μας ταξιδεύει σ ένα από τα διάσημα σετ του στο Miami, προσφέροντας μας με αυτό το CD 37 τραγούδια και περίπου 4 ώρες ηλεκτρονικής μουσικής που κυμαίνεται από επιτυχίες κοντά 2 δεκαετιών!

Cocoon - Ibiza

Cocoon Ibiza 2014

Η νέα συλλογή κατευθείαν από το Cocoon στην Ibiza! 2 CD με πάνω από 30 κομμάτια για να έχετε την Ibiza μαζί σας αυτό το καλοκαίρι! Οι DJ’s που ανέλαβαν το mixing είναι ο Mathias Kaden και ο Popof!

Armin Van Buuren - A State of Trance 2014

Armin Van Buuren – ASOT 2014

Ο ολλανδός DJ Armin Van Buuren δε χρειάζεται συστάσεις πλέον! Ετοιμάζεται να γιορτάσει το 650ο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του A State of Trance σε συνδυασμό με τη περιοδεία που κάνει σε όλο τον

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts