*** UPDATE 24/6 – 12.56 *** ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑGEMENT ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.

Από την μια οι ζέστες δεν έσφιξαν για να είναι ζαλάδα από τον ήλιο!

Από την άλλη ο φεστιβαλικός παροξυσμός επιτυχημένων προηγούμενων local events γεννούν εύκολα, γρήγορα αμφίβολες οργανωτικές εταιρίες παραγωγής να φυτρώνουν σαν μανιτάρια και παρουσιάζουν παπάδες…

Τέλος, η ευκολία του facebook που πλάθει εικονικά την εικόνα του όλα γίνονται και όλα είναι τέλεια, έφεραν σήμερα, λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Colour Day Festival των 32.000 θεατών στο ΟΑΚΑ, την αινιγματική εμφάνιση event του DAVID GUETTA στην Αθήνα τα Χριστούγεννα που με κάθε επιφύλαξη μεταδίδουμε.

Σε αυτό συνηγορεί το «σκούρο» χρώμα του background logo και το αινιγματικό παίξιμο με τις λέξεις της εταιρίας παραγωγής, νεοσύστατης “Undercover Productions” που εμφανίζει τον Γάλλο superstar στο ΟΑΚΑ 24/12!

guetta-in-ath.jpg

Από τα λίγα που γνωρίζουμε, ένας τέτοιος καλλιτέχνης – τέτοιου βεληνεκούς – εκτός από ένα «σημαντικό» βαρύ μεροκάματο, προϋποθέτει για τη συμμετοχή του σε οτιδήποτε που κάνει, μια σειρά από άλλα δεδομένα υπηρεσιών που πιθανά μια νεοσύστατη «κρυφή» εταιρία να μη διαθέτει!

Προς Θεού, για να μη παρεξηγηθούμε δεν λέμε ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται, ή αμφισβητούμε τη πιθανότητα του να έχει προγραμματιστεί κάτι, καλό όμως είναι να μην «παίζουμε» με την επιθυμία του κοινού να παρακολουθήσει κάτι, με παραπληροφόρηση.

Πάντως το επίσημο Site του δεν αναφέρει τίποτα επιβεβαιωμένο στον ετήσιο χάρτη με τα events εμφάνισης του.
guetta-map-events.jpg

Ευχόμαστε να έχουμε σύντομα ένα κατατοπιστικό δελτίο τύπου που θα ξεκαθαρίζει κάτι από το πρώτο «θολό» τοπίο μυστηρίου!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts