Ο DreaMachinery μας παρουσιάζει το Single “MauriceXSong, για πρώτη φορά επίσημα και σε Remastered version.

Ο DreaMachinery έχει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας – μουσικής τεχνολογίας και οι επιρροές του είναι από τους ήχους της Pure Disco στα τέλη των 70’s και της ηλεκτρονικής επανάστασης των synthesizers στα 80’s. Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες δικές του μουσικές συνθέσεις, με βάση πάντα την αναλογική του διάθεση, επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: Giorgio Moroder, Chic, Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α. Μέσα από το MauriceXSongόλα τα παραπάνω συνδυάζονται περίτεχνα δημιουργώντας ένα Pure80’s , indie αλλά και Nu disco style trackπου καταφέρνει να σε παρασύρει με τον ρυθμό του σε μουσικά μονοπάτια γνώριμα και χορευτικά που δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς.

Το Maurice X Song από τον DreaMachinery κυκλοφορεί από την UpFilter Records αρχικά σε ψηφιακή μορφή, ενώ τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και σε EP Vinyl που θα περιλαμβάνει μοναδικά remixes από τον Dimitri Papaspyropoulo (Last Chance) και τονEchonomist καθώς και ένα bside track.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts