Μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση του unboxed, το νέο επεισόδιο της συνεργασίας της επίσημης αντιπροσωπίας της Pioneer DJ στην Ελλάδας, της Intersys με το GodisaDJ.gr φέρνει τον Anastasio DJ μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο που 100 στις 100 φορές παίζει μόνο με Nexus2!

Να ανοίξει το κουτί του DJ controller DDJ-RB και να μας ξεναγήσει στις δυνατότητες, τις εκδοχές κατάλληλου παιξίματος και στα σημαντικά και χρήσιμα τεχνικά tips ενός controller που ναι μεν είναι μικρό στο μάτι, αλλά μεγάλο στις δυνατότητες, έτσι ώστε να μυήσει για πάντα τους “αρχάριους” DJs που μπαίνουν στον δρόμο της μίξης με το πρώτο τους αξιόπιστο μηχάνημα! Το μοντέλο DDJ-RB, με τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB, περιλαμβάνει το λογισμικό rekordbox dj.

Η διάταξη του πάνελ του προσφέρει ευκολίες παρόμοιες με αυτές ενός επαγγελματικού συστήματος DJ, με πλήκτρα αναπαραγωγής/σημείων έναρξης (cue), Jog και μετρητή στάθμης VU.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις Επιφάνειες Παράστασης για να ενεργοποιείτε Σημεία Άμεσης Έναρξης (Hot Cues), Beat Jump, Εφέ Επιφανειών και εφέ Slicer, ενώ υπάρχει επίσης ένα πλήκτρο για τη νέα λειτουργία Sequence Call, η οποία επιτρέπει στον DJ να δημιουργεί και να αποθηκεύει δείγματα ακολουθιών και κατόπιν να τις αναπαράγει χωρίς να αγγίζει τον υπολογιστή..

Αυτός ο ελαφρύς και πολυτάλαντος controller υποστηρίζει Έξοδο Master για PC για την αναπαραγωγή της κύριας εξόδου μέσω των εσωτερικών ηχείων του υπολογιστή ή ενός συνδεδεμένου επιτραπέζιου ηχείου, ενώ ο controller χρησιμοποιείται ταυτόχρονα για την οδήγηση των ακουστικών.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για φορητές εφαρμογές! Στην αγορά θα το βρείτε από επιλεγμένα DJ stores από €254!

Περισσότερα στο UNBOXED με τον ANASTASIO & την INTERSYS!

Σχόλια

σχόλια