Σε ένα αποκαλυπτικό νέο ντοκιμαντέρ που ερευνά την πραγματικότητα του τι είναι επαγγελματίας DJ πραγματικά, από τη διαφημιστική εκστρατεία και τα πάρτι στην πραγματική περιήγηση και τα σημεία που μπορούν να επηρεάσουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία, κάποιου που ασχολείται με το εν λόγω επάγγελμα!

Μετά την επιτυχία του «The Underground Sound of Paris» του περασμένου έτους, το “Why We DJ – Slaves To The Rhythm” περνά βαθιά μέσα στην ψυχή του DJ, εξερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν τους ανθρώπους να ακολουθήσουν μια καριέρα πίσω από τα decks και τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει.

Στις υπέροχες συνεντεύξεις από διάφορους promoters, dj managers, ψυχολόγους, επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας και DJs όπως οι Carl Cox, Luciano, Pete Tong, Seth Troxler, Erick Morillo, B.Traits, Ben Pearce, ακούμε ιστορίες πέριξ της ανόδου και της επιτυχίας και αντίστοιχα της πτώσης της δημοτικότητας που οι DJs μπορούν να βιώσουν καθημερινά.

Το “Why We DJ – Slaves To The Rhythm” εμφανίζει μια ειλικρινή ματιά από τις ζωές των επαγγελματιών DJs από την άποψη των ανθρώπων που υπόκεινται σε ένα βαρύ πρόγραμμα ταξιδιού, στέρηση ύπνου και δημιουργικής πίεσης, ενώ παράλληλα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς γύρω από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης!

Για πρώτη φορά, η ταινία εξετάζει πώς οι DJs βιώνουν τα συναισθήματα και την πραγματικότητα της καθημερινότητας, μέσα από προβλήματα και δυσκολίες πίσω από τα φώτα και την λάμψη των DJ booth!

Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να παρακολουθήσεις!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts