Τι είναι το καλοκαίρι;

Αύρα!!!

Τι σου έλειψε πιο πολύ λόγω κορονοϊού; Η μουσική; το clubbing ή οι διακοπές;;;;

Σε μια μίξη όλων των παραπάνω, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Επτανήσων, τη Λευκάδα, η ομάδα των Subreal Prisoners γιορτασε το 10ο βίντεο τους κάνοντας μια υπερπαραγωγή στο καταπράσινο αυτό νησί!

Προσκάλεσε τον Resident DJ του Santanna στην Μύκονο, Velvet Mode, και σε συνεργασία με το Santanna Mykonos και την GR Sailing μας έφεραν στις οθόνες μας ένα αρκετά καλοκαιρινό θεάμα.

Ένα διήμερο event που περιείχε ένα exclusive PreParty την προηγούμενη μέρα της βιντεοσκόπησης σε μια βίλα στην Λευκάδα, και την επόμενη μερα ελαβε μέρος η βιντεοσκόπηση καθως και AfterParty στα καταγάλανα νερά του νησιού πραγματοποιώντας το δένοντας όλα τα σκάφη μαζί και μαζεύοντας τον κόσμο που τους στήριξε απο την πρώτη μέρα.

δες το ξανά & ξανά ή ξεκίνα διακοπές μαζί του!

Αναμένουμε τις επόμενες super δουλειές μιας ομάδας που αποδεικνύει πως όταν αγαπάς το DJing μπορείς και να κάνεις γυρίσματα αντίστοιχουμε περιεχομένου με επώνυμα brands του εξωτερικού!

Μόνο που αυτοί δεν έχουν… Ελλάδα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts