Στη περίπτωση του σημερινού μας καλεσμένου ο τίτλος και το περιεχόμενο δεν μπορούσαν να είχαν καλύτερη … μείξη! Από την αρχή της house μουσικής σκηνής στο μακρινό για μας Chicago και μετέπειτα και Detroit της άλλης άκρης του Ατλαντικού, η τάση του ήχου αυτού βαπτίστηκε ως “Underground” διότι στα μέχρι τότε disco/funk/soul δρώμενα, μια νέα φρέσκια δόση ηλεκτρονικού ήχου και πινελιάς, έβαφε όμορφα και διαφορετικά το νέο ντεκόρ της μουσικής στα 80s! Από τότε ο Underground house ήχος, θα κέρδιζε ολοένα και γρηγορότερα ακροατήριο, DJs και στέκια (clubs) όπου θα παιζόταν αυτή η μουσική, τα οποία αρχικά κυρίως ήταν υπόγεια ή εργοστασιακά μαγαζιά σε πιο υποβαθμισμένες συνοικίες των πόλεων αυτών της Αμερικής! Μετά, ο όρος underground πέρασε ως βαρόμετρο στις αντιεμπορικές συνθέσεις ηλεκτρονικών επιτυχιών από επώνυμους DJs και συγκροτήματα και ως έκφραση – σύμβολο για όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο μας.

ο Valeron κυκλοφορεί μέσα από το «σπίτι» της Zero10 records, το νέο του κομμάτι με τίτλο, αυτό που προαναφέραμε … «Underground»

Δεν ξέρω το κατά πόσο ο αξιόλογος και ταλαντούχος Valeron, εμπνεύστηκε από την προϊστορία του όρου, αλλά το ηχητικό του αποτέλεσμα μετά το super hit “I Love U So Much” αφενός εδραιώνει τον Valeron στη συνείδηση όλων μας ως καταξιωμένο Έλληνα παραγωγό με φοβερή πορεία και κυρίως συνέχεια, αφετέρου δε μας παρουσιάζει ένα δυναμικό track σε tech house περιβάλλον, επιβλητικά φωνητικά και μουσικά φίλτρα, προερχόμενα όλα από το γενικότερο φάσμα της “Underground” σκηνής που υπηρετεί επιτυχημένα από τη Μύκονο τα τελευταία χρόνια!

Ακούστε το δυνατά!


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts