#χορηγός επικοινωνίας: God is a DJ.gr

Η UpFilter Records, την Τέταρτη 14 Οκτώβριου στην Αίγλη Γενί Χαμάμ διοργανώνει το πρώτο τηςShowcase θέλοντας να κάνει τα αποκαλυπτήρια της στο κοινό και να παρουσιάσει την πρώτη της κυκλοφορία σε βινύλιο.

Το soundtrack της βραδιάς θα επιμεληθεί ο DreaMachinery με ένα live performance και ένα άκρως χορευτικό Dj Set, παρουσιάζοντας συνθέσεις του από το EP Maurice X Song” που κυκλοφόρησε σε βινύλιο 180 gr Limited Edition.

vinyl-record-player.jpg

Λίγα λόγια για την UpFilter Records

Η UpFilter Records είναι μια νέα ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία που ασχολείται με την χορευτική ηλεκτρονική μουσική.

Δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014 με σκοπό να φέρει στην ηλεκτρονική σκηνή φρέσκο αέρα και να δημιουργήσει μία ομάδα που θα αποτελείτε από καταξιωμένους καλλιτέχνες καθώς και νέους υποσχόμενους djs και παραγωγούς.

Τα άτομα που συντονίζουν τις δραστηριότητες της UpFilter Records έχουν μακροχρόνια ενασχόληση στην μουσική βιομηχανία, αγαπούν τις νέες ιδέες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η μουσική σε αυτή την νέα εποχή της δισκογραφίας.

Οι ζώνες της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής που προσανατολίζεται να κυκλοφορήσει η UpFilter Records κυμαίνονται σε ένα ευρύ φάσμα της underground ηλεκτρονικής σκηνής όπως House, Tech House, Electro, Electro House, Techno με απλά λόγια μουσική για Dancefloors.

Σημαντική δραστηριότητα της UpFilter Records είναι να παρουσιάσει ζωντανά live & Dj sets των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί μέσα από showcases, αλλά και μέσο μεμονωμένων events σε αξιόλογους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τους ηλεκτρονικούς της ήχους.

Λίγα λόγια για τον DreaMachinery

Ο DreaMachinery μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα “καλυτέρα κρυμμένα μυστικά” της ηλεκτρονικής σκηνής της Θεσσαλονίκης μιας και οι εμφανίσεις του πάντα είναι επιλεκτικές, αλλά προκαλούν τον ανάλογο θόρυβο.

Έχει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας – μουσικής τεχνολογίας και οι επιρροές του είναι από τους ήχους της Pure Disco στα τέλη των 70’s και της ηλεκτρονικής επανάστασης των synthesizers στα 80’s. Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 κατέληξε στον δικό του προσωπικό ήχο δημιουργώντας ένα κράμα μεταξύ της pure 80’s,της Nu-disco και της Electronica σκηνής, με βάση πάντα την αναλογική του διάθεση και επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: Giorgio Moroder, Chic,Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α.

Στο Reworks Festival του 2012 εντυπωσίασε με το live performance του ωs opening act στουςSebastien Tellier & Nicolas Jaar, ενώ το 2013 στο Red Bull Air Stage με την Nina Kravitz και τον John Talabot Ενώ στο φετινό Reworks Festival παρουσίασε για πρώτη φορά το ολοκληρωμένο του albumστο stage του Atrium μαζί με τους Kadebostany και Max the Sax.

Το DreaMachinery Live Performance έχει αναλογική υφή και το στήσιμο είναι ανάμεσα σε old school synthesizers, Drum machines, Vocoders, Tapes και Computers με έντονους live αυτοσχεδιασμούς συνοδευόμενος από αγαπημένους του μουσικούς έκπληξη σε μια πάντα μοναδικά δοσμένη Dream Disco beat διάθεση!

14.10 Dreamachinery @ Aigli (poster).jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts