Το κάθε project πρέπει να εξελίσσεται!
Το κάθε επιτυχημένο project οφείλει να ανανεώνεται!

Η Tomorrowland, το διασημότερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής βάζει τα χειμερινά του, αλλάζει προορισμό και σας περιμένει από τον Μάρτιο του 2019 στο νέο του θέρετρο, μετακομίζοντας από το Boom του Βελγίου στο ski-resort του φημισμένου και για τα ποδηλατικά ετάπ του στο Tour De France, Alpe D’Huez!

H είδηση έφερε φρενίτιδα ενθουσιασμού και στους λάτρεις των Αλπικών σκι εκδρομών, που θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα lift με το χιονισμένο stage της Tomorrowland Winter

H πώληση των πακέτων θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2018!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.tomorrowland.com/en/winter/welcome

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts