Ο μεγάλος διαγωνισμός THE BATTLE OF MUSIC 89,2 ξεκινάει σήμερα(02/03)!

Μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε τα DJ Set σας εδώ, η προθεσμία λήγει σε περίπου 20 μέρες.

Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας και τα set πρέπει να είναι από 14:30 (min) έως και 15:30 (max) λεπτά!

Ο μεγάλος νικητής κερδίζει α) μία υποτροφία για την παρακολούθηση του μοναδικού στην Ελλάδα πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος για την παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής και μουσικής τεχνολογίας ”Electronic Music Production Level 1 και 2” β) ένα ολοκληρωμένο DJ System από τους συνεργάτες μας στο dj-booth.gr.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:45, θα παίζεται στον αέρα του Music 89,2 ένα DJ set. Την ίδια ώρα, θα ανεβαίνει αντίστοιχο post στη σελίδα του σταθμού στο facebook, όπου το κοινό θα μπορεί να δίνει τη θετική του ψήφο στην εκάστοτε συμμετοχή κάνoντας Like.

Εδώ θα συγκεντρώνονται όλες οι βαθμολογίες των συμμετεχόντων οι οποίες θα προκύπτουν από το γινόμενο των likes που θα συγκεντρώνουν στο facebook με το άθροισμα του βαθμού των 3 κριτών Angie Karagianni, Johnny Gerontakis & Dimension X(οι οποίοι βαθμολογούν από 1 έως 5).

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts