Αυτές είναι οι κορυφαίες μου επιλογές για τον μήνα Απρίλιο… enjoy:

  1. Dan Dobson, Lee Coulson-Nothing Else

Deep Progressive bassline στα 128bpm , ατμοσφαιρικά pads με εξαιρετικά delay effects ,και ταξιδιάρικα πλήκτρα,  σίγουρα από τις πιό σωστές επιλογές για το ‘χτήσιμο’ ενός set.

 

2. DIM3NSION-Voorpret (Ucast Extended Remix)

Pure Trance.! 135bpm , όμορφα ‘βάθη’ με έναν από τους πιό αναγνωρίσιμους ήχους της trance. O Ucast με καταγωγή απο Λευκορωσία έχει κάνει αίσθηση στο χώρο με τα remix του αλλά και τις παραγωγές του, που παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο ήχος του παραπέμπει σε άλλες εποχές της σκηνής.

3. Alan Morris & Elles De Graaf-Calm The Night (Ferrin & Morris Remix)

Το παλιότερο track των Alan Morris & Elles De Graaf από την Amsterdam Trance records, σε ένα remake των ιδίων,με λίγη ανεβασμένη ταχύτητα και διαφοροποιημένη bassline. Vocals ‘τραβηγμένα’ πρός τα έξω τα οποία το κάνουν ακόμα πιό ατμοσφαιρικό. Απολαύστε το.

4. Curtis Young-Banshee (Original Mix)

Από τα δυνατότερα tracks που έχω ακούσει φέτος. Bassline στα 140bpm που κατά τη διάρκεια του κομματιού μένει μόνη της να σε κάνει να θες να χτυπηθείς. Το break του είναι βγαλμένο απο εποχές trance energy festival.!Κατά τη γνώμη μου θα είναι ένα από τα βασικότερα tracks σε όλα τα sets της σεζόν που διανύουμε.

5. TrancEye & Tuomas J – Immortal

Στα 140bpm και αυτό. Αυθεντικός/κλασικός ήχος trance,ωραίο break με ατμοσφαιρικά pads, και μελωδία που το κάνει ‘eyphoric’.

6. A & Z – Faith (Extended Mix)

Η ‘Future sound of Egypt’ μας έχει προσφέρει κατά καιρούς ορισμένα από τα καλύτερα uplifting/euphoric tracks.140bpm bassline, όμορφη μελωδία με ωραίo delay effect και ΄βάθος’ αντίστοιχα. Θα το έπαιζα προς το τέλος του set.

7. Omnia – Enigma

O Omnia εξακολουθεί να έχει ‘κρυστάλλινο’ ήχο στις παραγωγές του. Έτσι και με το ‘Enigma’. Vocals που ακούγονται στο βάθος , τόσο , όσο χρειάζεται για να σε ταξιδέψουν. Η ηλεκτρονική κιθάρα στο break συνδυάζεται άψογα με τον κλασικό Vanguard trance ήχο που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο παραγωγός.

8.Cosmic Gate – Fall Into You Eskai Remix

H συνεργασία των Cosmic gate με την Jes ,φέρνει το remix από τον Eskai. Πιό αργό από το original (σπανίζει στην trance), πολύ ατμοσφαιρικό me progressive bassline .Άνετα θα το έβαζα στην κατηγορία progressive και όχι Trance.

9. UCast – Icy

Uplifting , όπως όλες οι παραγωγές του Ucast. Δεν γίνεσαι εξάλλου ένα από τα αγαπημένα παιδιά του RAM αν δεν είσαι uplifting dj και παραγωγός.

10. Facade – Demogorgon (Original Mix)

Progressive trance bassline, όμορφα pads, σε ταξιδεύει και αποτελεί ‘όπλο’ για το χτίσιμο ενός set. Θα τιμηθεί σίγουρα σε πολλά stages! Τα backing vocals ακούγονται μόνο όσο πρέπει για να μη σου αποσπάσουν τη προσοχή από τουπόλοιπο track , αλλά και να σε ταξιδέψουν ανάμεσα στα breaks.

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

dj Elaya

Ξεκίνησε να μιξάρει στα 12 στο δισκοπωλείο του πατέρα του. Έχει κυκλοφορήσει ένα cd cimpilation mix. Έχει παίξει σε Αγγλία - Ιταλία - Βουλγαρία και Ολλανδία. Του αρέσει να μιξάρει οτιδήποτε έχει ενέργεια, είναι μελωδικό και ταξιδεύει το κοινό. Λατρεύει την Progressive και την Trance. Τον βρίσκεται στο στούντιο, σε clubs και στα social media. Είναι Κριός.

Related Posts