H κορυφή για να βρεθείς θέλει θυσίες, τύχη, timing, γνωριμίες, υπομονή, επιμονή και σίγουρα ΤΑΛΕΝΤΟ!

Πάνε τουλάχιστον 7 χρόνια, σε ένα αγαπημένο μου μέρος στη Πελοπόννησο και τον νομό Ηλείας που έπινα ποτάκι χαλαρός σε ένα καλοκαιρινό βραδάκι με αστέρια σε ένα όμορφο open air bar και με ξεσήκωσε η καλή House μουσική ενός local DJ!

TMARKAKIS2

Σαν επαγγελματίας – χωρίς παροπίδες πάντα – με ενθουσίαζε το γεγονός να βρίσκω στο πουθενά DJs δωσμένους στην τέχνη τους, με μεράκι και κ**λα γι αυτό που κάνουν, ακόμη κι αν παίζουν στα κατσάβραχα! Σχεδόν αυτόματα πήγα και του μίλησα χωρίς να γνωριζόμαστε απευθείας, έχοντας όμως πολλούς κοινούς γνωστούς!

Είναι ο Tasos Markakis, που μπορεί σε πολλούς να μην λέει πολλά σαν όνομα, σε αυτούς που γνωρίζουν ή που θέλουν να μάθουν, μιλάμε πλέον για έναν ολοκληρωμένο DJ/Producer στις μέρες μας.

TMARKAKIS3

Από τότε θυμάμαι μου μίλησε για παραγωγές, μου έστειλε τα τότε promo με τις house vibes πινελιές του, κι από τότε κιόλας τις κυκλοφορούσε σε ξένα Labels! Ήμουν σίγουρος ότι κάποια μέρα θα ακούγαμε σπουδαία πράγματα για τον Τάσο…

Όπως σε κάθε καλή ιστορία, έτσι και σε αυτή θα πρέπει κάτι να γίνει για να προχωρήσεις και να ξεχωρίσεις!

TMARKAKIS1

Πες το σύμπτωση, πες το καθοδήγηση ένας κοινός “καβαλάρης” των decks από το ίδιο χωριό της Πελοποννήσου, ο MK Santo που χρόνια τώρα ζει και κάνει καριέρα στο DJing μόνο στο εξωτερικό, αλλά ουσιαστικά ξεκίνησε φεύγοντας και δουλεύοντας για χρόνια στη Σαντορίνη, τον ενέπνευσε να κάνει το ίδιο copy/paste … ταξίδι προς την Σαντορίνη, όπου βρήκε τόσο τη μούσα της ζωής του κάνοντας οικογένεια, όσο και την αυθεντική Σαντορινιότικη έμπνευση, ώστε να παράξει μουσικές φευγάτες, ονειρικές – να έχει τον χρόνο να πειραματιστεί – να δουλέψει τόσο νύχτα στο clubbing και μέρα στο studio…

Η στροφή προς την πιο ποιοτική παραγωγή, η επαφή με αυτή την μαγευτική θέα και ζωή της Σαντορίνης που προσγειώνει εκατομμύρια τουριστών για να την ζήσουν από κοντά, του έφερε την ξεχωριστή αναγνώριση προς το εξωτερικό με τα κομμάτια του, χωρίς να χρειαστεί να “μετακομίσει” προς τα εκεί, παραμόνο με τα ακατάπαυστα plays των tracks του που αναγνωρίστηκαν από global djs, μέσα, πλατφόρμες, σε χιλιάδες playlists & charts!

Δεν είναι τυχαίο εδώ και 2 εβδομάδες να είσαι μόνιμα #1-#2 θέσεις στο traxsource και το κομμάτι σου να παίρνει διθυραμβικά σχόλια! Σημαίνει ότι αυτό που κόπιασες και μόχθησςε για να το καταφέρεις έπιασε τόπο!

Τα 2 τελευταία του πολυαγαπημένα releases το πιστοποιούν άλλωστε!

Το να “διασκευάσεις” ένα μεγάλο classic και κορυφαίο κομμάτι από τα 80s προυποθέτει να έχεις “σώας τας φρένας” και να μην κάνεις καμιά ανοησία που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και αρνητισμό κι από την άλλη να έχεις “balls” που λένε και στο Αμέρικα, γιατί αν αυτό που θα διασκευάσεις το πιάσεις με αγάπη, φροντίδα, σεβασμό βάζοντας και την προσωπική σου πινελιά θα σε πάει πολύ μπροστά, πολύ πιο μπροστά από αυτό που πιθανά θα υπολόγιζες!

Το να πιάσεις στα χέρια σου MARVIN GAYE, μια από τις μεγαλύτερες μαύρες φωνές στην ιστορία της Motown και να την μεταμορφώσεις σε μια dance επιτυχία που βγάζει ξεχωριστό feeling στο σήμερα αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λέμε πολλές φορές από εδώ μέσα…

ΙΝ GREEK DJS WE #TRUST!
BRAVO TASOS MARKAKIS

GodisaDJ team

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts