Μετά από μήνες μεγάλης αναμονής και συζητήσεων τελικά επιβεβαιώθηκε επιτέλους ότι οι απίστευτοι Swedish House Mafia θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 για να πραγματοποιήσουν μια αποκλειστική εμφάνιση στο εκπληκτικό Creamfields για να κλείσει ιδανικά το θρυλικό φεστιβάλ 4 ημερών την Κυριακή 25 Αυγούστου στο μεγάλο νησί!

SHM Press Photo

Μετά από μια παγκόσμια καμπάνια και teaser με αινιγματικές διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες και διαφημίσεις οθόνης σε πολλές πόλεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι φήμες σε όλη την κοινότητα χορευτικής μουσικής επιβεβαιώθηκαν και ήρθε πλέον η ώρα να χαρούν οι φίλοι του Ηνωμένου Βασιλείου την επιστροφή του θρυλικού “τρίο” στο περίφημο φεστιβάλ του Creamfields!

Σχολιάζοντας την επιστροφή τους oι ίδιοι οι Swedish House Mafia είπαν: “Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αληθινά το δεύτερο σπίτι μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιστρέφουμε μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από επτά χρόνια παύσης”.

Όπως αναμενόταν, τα εισιτήρια είναι σε τεράστια ζήτηση καθώς οι οπαδοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για να γίνουν μάρτυρες της μοναδικής τους εμφάνισης στο φεστιβάλ,
αναμφισβήτητα σε μια από τις λίγες κοινές εμφανίσεις του 2019.

Τα εισιτήρια ξεκινησαν τη γενική πώληση στις 10 π.μ. (GMT) την Παρασκευή 30 Νοέμβρη!
Το Creamfields επιστρέφει στο Daresbury, Cheshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Πέμπτη 22 έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019. Το full lineup αναμένεται σύντομα!

https://www.creamfields.com/tickets

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts