Ο Boris Brejcha live για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σάββατο 23 Ιουνίου η ομάδα του Bedroom παρουσιάζει ενα απο τα πιο πολυαναμενόμενα πρόσωπα της ηλεκτρονικής μουσικής, τον καταξιωμένο dj και παραγωγό Boris Brejcha στον εντυπωσιακό χώρο του Βοτανικος Live Stage στο κέντρο της Αθήνας.

Ο εμπνευστής του μουσικού είδους High-Tech Minimal και ιδρυτής της δισκογραφικής ‘Fckng Serious’ αναμένεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια μοναδική εμφάνιση που θα αιχμαλωτίσει και τους πιο απαιτητικούς. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη μάσκα αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής  με έναν ιδιαίτερα προσωπικό ήχο και τόνο  που είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί. Η καριέρα του Boris συνεχώς εκτοξεύεται ενώ παράλληλα με αμέτρητες sold out  ζωντανές εμφανίσεις σε clubs και festivals ανά το κόσμο, έχει αποδείξει πώς είναι ικανός στο να ‘ταρακουνήσει’ οποιοδήποτε dance floor.

e poster- Boris Brejcha

Η μουσική περιπέτεια της βραδιάς δεν σταματάει εκεί διότι η συνιδρυτής της δισκογραφικής Fckng Serious, Ann Clue  θα αναλάβει επίσης τα decks δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια πιο ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία προερχόμενη από τα άδυτα της undergound minimal techno της Γερμανίας.

Το after hour set θα φροντίσει ο redident dj της ομάδας, Liem ενώ στο κλίμα της  βραδιάς θα μας εισάγει απο τις 23.00 ο Steve Sai.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπό τη μορφή προϊόντος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων (αρ. πρωτ. 4101) στη προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Με κυριο άξονα το design και την ηλεκτρονική μουσική η ομάδα του Bedroom δημιουργήθηκε για να γεφυρώσει τις εφαρμοσμένες τέχνες με την ηλεκτρονική μουσική στην Ελλάδα. Αυτη τη φορά ο τρόπος αποτύπωσης της οπτικής επικοινωνίας έγινε απο Ελληνες σχεδιαστές  με τη χρήση χειροποιητης ξυλογραφιας εμπνευσμένο απο σειρες του Shakespeare.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 || Εναρξη: 23.00

Βοτανικός Live Stage: Ιερά Οδος 72,Αθήνα

Πληροφορίες:

Link εκδήλωσης: https://goo.gl/UThVCa

Σχόλια

σχόλια