Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που μιλάγαμε για την Ultra Music και την συνεργασία της με τους Bang La Decks και το πόσο σημαντικό είναι αυτό, αφού ένα τόσο τεράστιο label κοιτάει ζεστά τις Ελληνικές παραγωγές.

Δεν πέρασε περισσότερο από μήνας, όταν το δεύτερο «διαβατήριο» εισόδου δόθηκε σε δύο αναγνωρισμένα «κοπέλια» από την Κρήτη! Ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος, οι Livin R & Dino Romeo είναι δύο αναγνωρισμένοι παραγωγοί, με ταλέντο που ξεχειλίζει αλλά και πολύχρονη παραγωγική εμπειρία που πραγματικά όμοια της δύσκολα εντοπίζεις στην χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι η απόσταση πιθανά να μην έδωσε και τις ευκαιρίες που τους άξιζαν, προχώρησαν με όραμα και πίστη ότι θα έρθει το πιο μεγάλο επίτευγμα.

Γεμάτοι πείσμα, αγάπη για την ηλεκτρονική μουσική και το DJing, εδώ και χρόνια προσεγγίζουν τον χώρο με επιτυχίες και πολύ καλά σχόλια! Το remix τους στο Drinkee” είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό –  τόσο όσο – ώστε να χρειαστεί η Ultra Music να τους προσφέρει απλόχερα συμβόλαιο συνεργασίας και να αναγνωριστούν διεθνώς!

Ακούστε το δυνατά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts