η νεοσύστατη FISHTONE Records ξεκινά τη πορεία της στη ψηφιακή δομή της δισκογραφίας, με τόλμη και εμπιστοσύνη πραγματικά! Είναι η μοναδική δισκογραφική εταιρία που ξεκινά τα releases της με κομμάτι που περιέχει Ελληνικό στίχο αλλά και τίτλο!

O Roni Iron παρουσιάζει τα μελωδικά του όνειρα, συντροφιά με τη βελούδινη φωνή της Ξένιας σε ένα κομμάτι που λόγω στίχων και μουσικής κάνει feeling και μένει … ! “Onira”

Αυτό που δεν έχει κανείς … το έχει η FISHTONE records και ονομάζεται θάρρος και εμπιστοσύνη στις ικανότητες του σχήματος όσο και στη διαφορετικότητα που τολμά να κυκλοφορήσει, σπάζοντας το taboo περί Ελληνικών!

Το ρετρό, η ηλεκτρονική μουσική και οι ρομαντικοί στίχοι συνδιάστηκαν με την υποκριτική ερμηνεία και τις jazz πινελιές. Αυτός ο ιδιαίτερος συνδυασμός είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργική σύνθεση μουσικής.

O Dj – μουσικός παραγωγός Roni Iron σε συνεργασία με την Ξένια Γαργάλη, μέλος του συγκροτήματος “Πλαστελίνη”, κυκλοφορούν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το τραγούδι με τίτλο “ Όνειρα ” από την Fishtone records .

Πρόκειται για μια μίξη house μουσικής με ελληνικό στίχο, μια και μέσα από τις μεταφορές της Eλληνικής γλώσσας εκφράζονται συναισθήματα μοναξιάς, αλλά και έρωτα, με έναν άκρως ποιητικό τρόπο. Το τραγούδι, αφενός, αφορά έναν φανταστικό έρωτα, όπου οι ψυχές και τα μυαλά επικοινωνούν, αφετέρου ταξιδεύει τον ακροατή στον κόσμο του παραμυθιού.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts