01. Pollo, Delia Ros – Need Ya (Moe Turk Remix)
02. Man Of Goodwill – From My Heart
03. Aaliyah – Are You That Somebody (Dellmon Remix)
04. Jamie Antonelli – Don’t Hold Back
05. Duke Dumont – I Got U (Long & Harris Remix)
06. Saccao & Pao feat. JazzyFunk – Come Back Home (The Equalizers Remix)
07. MARS – Move To My Groove (The Equalizers Remix)
08. The Equalizers feat. Ten Sharp – You
09. Praise Cats feat. Andrea Love – Shine On Me (Deeplomatik Remix)
10. Josh Butler feat. Aretha Franklin – Got A Deeper Feeling (Alex Gray Edit)
11. Freemasons – Love On My Mind (NU Concept Remix)
12. Jean Claude Ades – Someday
13. Sergio T. – The King



About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts