Όταν περάσεις κάτω από το αυλάκι, δλδ την διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου, θα βρεις πολλά όμορφα μέρη κι ακόμη καλύτερους ανθρώπους! Πολλούς με ταλέντο, όραμα, επιτυχίες και σπουδαία πράγματα γενικώς, όπως και παντού άλλωστε!

Στον χώρο του DJing είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που προέρχονται από την Πελοπόννησο που αγαπάμε και εκτιμούμε! Δύο από αυτούς οι Roni Iron & Christos Fourkis που πάντα συμβαδίζουν με όραμα την ποιότητα και δεν τσαλακώνονται σε μετριότητες!

Κάθε άλλο μάλλον, αφού καταπιάνονται με σεβασμό απέναντι σε ένα επικο #CLASSIC των Ελλήνων POLL…

Κι όταν λοιπόν δύο τέτοια άτομα συνεργάζονται στουντιακά, ε τότε πατάς μόνο το #play κι απολαμβάνεις την στιγμή στο #repeat!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts