Όταν διαθέτεις το ταλέντο, έχεις την έμπνευση στο μυαλό και την κάνεις πράξη – πιθανά καλύτερα παραγωγικά κι από αυτό που φανταζόσουν – τότε μπορείς να χαμογελάς και να είσαι αισιόδοξος!

Κάποτε για να κυκλοφορήσει ένας καλλιτέχνης ένα κομμάτι, έπρεπε να είχε κολλητό τον κουμπάρο του Πάπα …
Σήμερα που τα πράγματα είναι ευκολότερα και απλούστερα στο επίπεδο αυτό, η σαβούρα των πολυάριθμων labels και η ασυνέπεια της καλής παραγωγικής δουλειάς είναι αυτό που συνήθως συναντάς στον κουβά των ατελείωτων και ανιαρών downloads! Κι όταν πέσεις πάνω σε ένα κομμάτι σαν κι αυτό, τότε ναι  χαμογελάς από ικανοποίηση διέγερσης του ήχου που δεν σε έστειλε στα τάρταρα του λαβύρινθου των αυτιών σου (κάτι που σχεδόν συμβαίνει τις περισσότερες φορές).

Ο Α-Sirr είναι Έλληνας καλλιτέχνης με μουσική παιδεία κι αυτό φαίνεται μέσα από το γενικό profile της μουσικής του σύνθεσης στο soundcloud channel του:

Δεν τον συναντάς συχνά στα social γιατί όπως και η μουσική του, έτσι και η social παρουσία του διακατέχεται από εκλεκτικότητα, πάρα ταύτα έχουμε ανάγκη να προβάλουμε και να στηρίζουμε τέτοιους αξιόλογους καλλιτέχνες … that “Make U Smile”!

Εγώ κόλλησα με το κομμάτι! Εύχομαι κι εσείς!!! Support it!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts