Φεστιβάλ υπάρχουν πολλά!
PRIMER κινήσεις και γεγονότα λίγες και στα δάκτυλα!

Οι λόγοι πολλοί, κυρίως το οικονομικό αλλά κατόπιν και οργανωτικά, θέματα concept, σωστής επιλογής Line Up κτλ.

Η Primer έχει αποδείξει με τις κινήσεις της εδώ και χρόνια ότι κατέχει εμπειρία, διάθεση, ομάδα και δυνατότητες να κάνει το κάτι παραπάνω! Αρχικά το είδαμε σε μεμονωμένα events και πλέον με το πρώτο Primer Music Festival 2018 αποφασίζει να μπει γερά σε μια αγορά που έχει ανάγκη πρώτα αξιόλογες κινήσεις, πέραν των συνηθισμένων φεστιβαλικών band concerts και των πολλών και επιτυχημένων concept festivals.

Με διάθεση προσφοράς, καλό marketing plan, ιδανικό σημείο τέλεσης του φεστιβάλ και σε καθημερινή ημέρα, το Primer Music Festival 2018 έρχεται για να μείνει και να προσφέρει συγκινήσεις στους PRIMER EDM FANS που αναμένονται να κατακλύσουν το Faliro Sports Arena (Tae Kwon Do) την Τετάρτη 11 Ιουλίου.

Το Primer Music Festival, ο νέος θεσμός που ήρθε για να μείνει, κάνει επίσημη πρώτη την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου.

Headliners του 1ου Primer Music Festival, o Lil Pump, ο star της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και υποψήφιος για βραβείο Grammy, Steve Aoki, ο αγαπητός στο ελληνικό κοινό Don Diablo, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Καλλιτέχνης της Future House από το Beatport, o Αμερικανός παραγωγός και DJ Jauz, και ο DJ και παραγωγός Tujamo, του οποίου τα κομμάτια παίζονται σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και night club παγκοσμίως.

More info: https://www.facebook.com/primermusicfestival/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts