Μια πολύ σημαντική στιγμή και επιβράβευση γνώρισε σήμερα η DJ Survival και ο ιδρυτής της Dino MFU.

 

H σημαντικότερη εταιρία εξοπλισμού μηχανημάτων για Djs, η Pioneer DJ μετά της παρουσίας του ίδιου του Sales Manager Ευρώπης επιβράβευσε τον Έλληνα Dj/producer για την τεράστια συμβολή του στον χώρο των DJs με βάση την συμβολή της σχολής DJ Survival που διοικεί και τέλος ως αναγνώριση της κοινωνικής του συνεισφοράς και προσφοράς σε άτομα με ειδικές ανάγκες, μέσω της μουσικής στην σχολή του επίσης.

DSC_0008

Μια πραγματικά υπέροχη κίνηση και πρωτοβουλία της αντιπροσωπίας της Pioneer DJ/Intersys για την Ελλάδα και της ίδιας της Pioneer DJ Europe με τους επίσημους εκπροσώπους της.

image1

dino pioneer

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts