Είναι πολλά τα κομμάτια που όταν τα ακούς πατάς κατευθείαν το “loop mode” στο #play!

Το Rollox των Adriatique (που έρχονται στο Steam αυτό το Σάββατο 1/12 – bye the way) είναι σίγουρα ένα από αυτά τα tracks, αφού με την ταξιδιάρικη μελωδία του και την ανεπανάληπτη ενέργεια που περιέχει, αποκλείεται να μην “κολλήσεις” πάνω του ή να μην το λατρέψεις με τα χέρια ψηλά σε vibe στο club!

Είναι επίσης μερικά τέτοια track που όταν ένα “εμπειρο” αυτί τα ακούσει, το οδηγεί κατευθείαν σε παραγωγικό σενάριο > στο studio > στο final mix export > στο τεστάρισμα σε μια πρώτη λίστα από feed contact και μετά στην μαζική αποστολή του σε DJs community ή και γενικότερο κοινό μέσω social ή απευθείας στο dancefloor!

Έτσι έκανε κι ο Kalidon που με την πρώτη κόλλησε την υπέροχη σκέψη του για να ενώσει το all time classic “Kosheen – Hide U” με το Rollox!
To αποτέλεσμα σε αποζημιώνει λες και τα δύο αυτά κομμάτια γεννήθηκαν για να ζήσουν παράλληλα έναν έρωτα γεμάτο …  #mashup μίξη!

Ακούστε το / κατεβάστε το σε freedownload!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts