Στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά του Ιούλη, στα μέσα της εβδομάδας, Τετάρτη 10/7/2019 το Primer Music Festival, επιστρέφει σε εξωτερικό πλέον χώρο, στη πλατεία νερού, δίπλα στην αύρα της θάλασσας με το σημαντικότερο και μεγαλύτερο φεστιβαλικό event της Uplifting dance genre ηλεκτρονικής σκηνής!

Με νέο logo, fresh χρώματα γεμάτα καλοκαίρι και με μια διάθεση να τα σαρώσει όλα, ξεκίνησε μόλις χτες τις ανακοινώσεις του line up με πρώτο και καλύτερο, έναν Γάλλο superstar, έναν παράγοντα συνεχόμενων επιτυχιών, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα…

DJ SNAKE

Ο DJ Snake, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες  συστάσεις! Είναι ο δημιουργός του μεγαλύτερου εμπορικού hit της χρονιάς μέχρι στιγμής, ο αγαπημένος DJ του Γάλλου Προέδρου Μακρόν και ο συνεχιστής μιας χρυσής αλυσίδας 3 μουσικών παραγωγών DJs, των Daft Punk, David Guetta και του ίδιου, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην house ευρύτερη σκηνή από τα τέλη της δεκαετίας μέχρι σήμερα!

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, θα αφήσει την αψίδα του θριάμβου για να βρεθεί στην κορυφή του stage του PRIMER MUSIC FESTIVAL που προσφέρει πολλά στην σκηνή της Ελλάδας και που ξεκίνησε με τις καλύτερες συστάσεις και ανακοινώσεις για το 2019!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts