Το αυθεντικό boat party επιστρέφει! 

Μετά τα πρώτα sold out ‘Boat Parties’ που τάραξαν τα νερά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έθεσαν το θεσμό για ανάλογα πάρτυ, η Nostrum επιστρέφει στις 8 Σεπτεμβρίου με το νέο της Boat Party αυτή τη φορά με Rave διαθέσεις.

nostrum02_0604
Το πάρτυ-κρουαζιέρα ξεκινά με την αναχώρηση του καραβιού. Έπειτα, το καράβι σταματάει στη μέση του Θερμαϊκού και η μουσική αρχίζει και δυναμώνει, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη μια φοβερής βραδιάς και μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας.

 

nostrum02_0670
Η δυνατή μουσική -με το ειδικό ηχοσύστημα που θα στηθεί για τις ανάγκες του πάρτυ-, οι DJs και τα δροσερά ποτά και κοκτέιλς σε ειδικές τιμές σε συνδυασμό με το φως του φεγγαριού, το νυχτερινό ουρανό και τα φώτα της Θεσσαλονίκης που θα είναι σε απόσταση κάποιων χιλιομέτρων συνάπτουν μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

nostrum02_0601

Τιμή εισιτηρίου:
1st wave 7€ (50 tickets)
2nd wave 10€

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας με μήνυμα στη σελίδα της Nostrum κάνοντας click ΕΔΩ.

Η κρουαζιέρα θα διαρκέσει από τις 23:30 μέχρι τις 3:00.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

nostrum02_0681

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Mpampis Kousidis

Γεννημένος το '97. Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσης, αλλά με σχετική αντιπάθεια στο φραπέ και τη ρετσίνα. Ασχολείται με DJing και σύνθεση μουσικής από τότε που ήταν αμούστακο γυμνασιόπαιδο. Αποτελεί το 1/2 των FullHouse και έχει αφιερώσει όλη του τη -μέχρι τώρα αλλά και μελλοντική- ζωή στη μουσική, καθώς σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Τελειομανής και ψυχαναγκαστικός σε ακραίο βαθμό. Λάτρης της τέχνης σε οποιαδήποτε μορφή, της γνώσης, των συναισθημάτων, του χιούμορ και του γέλιου. Στόχος του η καθημερινή αυτοβελτίωση και η προσφορά στον κόσμο.

Related Posts