Μερικές φορές η μουσική είναι κάτι σαν συμπλήρωμα της ζωγραφικής, αφού με την μελωδία και τις νότες μεταφορικά – αλλά και ρεαλιστικά – ζωγραφίζει!

Ήταν 1999 και έπαιζα μουσική στη Μύκονο. Ο ήχος τότε ήταν disco house, αλλά ενίοτε ανάλογα που έπαιζες, με τι θέα μπροστά και ανάλογα με το mood που ήθελες να δημιουργήσεις έπρεπε να βρεις τα κομμάτια για να ντύσεις τη στιγμή! Ο Κούλης (αγαπημένος φίλος και jockey στη Μύκονο) είχε το καλύτερο δισκάδικο του νησιού και μας φρόντιζε!

Ένα απόγευμα που πέρασα για τροφοδοσία, μου μίλησε για ένα Ισπανό καλλιτέχνη που το όνομα του ήταν ίδιο με Ολυμπιονίκη του άλματος σε ύψος, του περίφημου τότε Σοτομαγιόρ! Μόνο που ο artist ήταν μουσικός παραγωγός και DJ και ο ήχος από το album του Roca, έφερνε στην Μύκονο τον lounge electronica κυμματισμό της Ibiza που δημιουργούσε τότε τον βασικό της μύθο!

Ο Nacho Sotomayor από τότε έγινε από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και το “Wonderful” το μόνιμο χαλαρωτικό track που με γέμιζε με χρώματα, όνειρα, ήχους, ταξίδια, συγκινήσεις, στιγμές! Το απόλυτο μου soundtrack σαν να λέμε…

Το κομμάτι έγινε must στα Ελληνικά playlists αγαπήθηκε και έγραψε την ιστορία του ως κλασσικό στο συρτάρι της μουσικής με τις καλύτερες ερμηνείες … μέχρι προχτές!

Γιατί προχτές; Μα γιατί ακούσαμε ένα εξαιρετικό remix, με τόση φροντίδα και respect για το original που μόνο θετικά συναισθήματα και μπράβο μπορείς να του αποδώσεις! Οι Dreamers Inc είναι ένα σχήμα ώριμων καλλιτεχνών (Marios & Thanos) με τεράστια εμπειρία παιξίματος, σύνθεσης και ερμηνείας σε κάθε τους δημιουργια. Η συνεργασία τους με τον Throdef, μόνο άξιες κριτικές και συγχαρητήρια αξίζει να πάρει, μαζί με μια “βασική” θέση στο “WONDERFUL” tracklist του καλοκαιριού σας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts