Η νέα ομάδα αφήνει πίσω ρετσινιές, ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής αλλά και το original μέρος τέλεσης της «ιστορικής» πια Dreamland, που ενέπνευσε και ξενέρωσε αργότερα με την μη εξέλιξη της τους «αυθεντικούς» fans/κατασκηνωτές του 2014 και έρχεται πιο καλοκαιρινό, με περισσότερες υποδομές αλλά και ημέρες δίπλα στο κύμα στην τεράστια όσο και μοναδική παραλία του Κάτω Σαμικού στην Ηλεία, δίπλα στα ονομαστά Λουτρά του Καϊάφα! https://goo.gl/maps/8wSUsCfkr2L2

Mythody2

Σε μια τεράστια έκταση 40.000 τμ, οι διοργανωτές θέλουν να στήσουν το μεγαλύτερο υπαίθριο φεστιβαλικό προϊόν στην Νότια Ελλάδα με 3 Stages, 80 DJs από Ελλάδα και εξωτερικό και πολύ διάθεση για προσφορά ωραίων διακοπών μετά μουσικής!

Για τον σκοπό αυτό ετοιμάζονται πυρετωδώς με εργασίες για τον καλοπισμό του μέρους, τις απαραίτητες παροχές κάμπινγκ διαμονής και τις λοιπές υποδομές.

Η φρέσκια ομάδα που είναι στην παραγωγή φιλοδοξεί να ανοίξει μια νέα σελίδα με γνώμονα την συνέχιση του φεστιβάλ στη πορεία του χρόνου! Δίνει παράλληλα το βήμα σε πολλούς νέους DJs και φιλόδοξους καλλιτέχνες με πιο «χαμηλή» αναγνωρισιμότητα να δείξουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους, δίπλα σε επίσης αρκετούς γνωστούς πρωταγωνιστές των decks όπως π.χ. οι Mikele, Dino MFU, Xenia Ghali κ.α.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και με την πορεία του, να βάλει ένα τέλος στην κακή εικόνα με τις ακυρώσεις του παρελθόντος! Θα είμαστε εδώ να παρακολουθήσουμε την πορεία και να φέρουμε τα νέα σχετικά με τις εξελίξεις του.

Mythody3

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου και οι τιμές εισιτηρίων:

FESTIVAL INFO

Mythody Beach Music  Camp Festival

Κάτω Σαμικό Ηλείας

Σάββατο 14/7 – Κυριακή 15/7 – Δευτέρα 16/7  Τρίτη 17/7 – Τετάρτη 18/7

3 stages, 80 djs

 Το μεγαλύτερο Festival στην Ελλάδα… Το μοναδικό Festival σε παραλία…

5 μέρες διακοπών, καλής παρέας και ασταμάτητης μουσικής.

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής θα γίνουν για 5 εικοσιτετράωρα σημείο αναφοράς του Mythody Festival.

3stages

Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες και δυο ημερήσια θα καλύπτουν την ψυχαγωγία των επισκεπτών στην παραλία του Mythody Festival.

The place

Κάτω Σαμικό Ηλείας. Λίγο έξω από την Αρχαία Ολυμπία δίπλα στις ακτές του Κυπαρισσιακού κόλπου, μέσα ένα απαράμιλλης ομορφιάς ιδιωτικό δάσος,  2,5 ώρες από Αθήνα, 1 ώρα από Καλαμάτα, 1,30 από Πάτρα.

Το MYTHODYVILLE είναι ένα ζωντανό χωριό που καλωσορίζει τους χιλιάδες επισκέπτες του Festival μετά από μια πληθωρική μέρα στο Mythody .  Ένας χώρος που μπορούν να φιλοξενηθούν τουλάχιστον 10.000 σκηνές με την απαραίτητη φύλαξη και αστυνόμευση  όπως και κάλυψη βασικών αναγκών (φαρμακεία, ντούζ, τουαλέτες, νερό, ηλεκτρικό).

Απαραίτητα αξεσουάρ

– Μια σκηνή ανά 2-3 άτομα

– Κλειδαριά

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση:

Πενθήμερο – τιμή 60 € | Μονοήμερο – τιμή 20 €

Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ):

Πενθήμερο – τιμή 100 € | Μονοήμερο – τιμή 40 €

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

www.mythody.gr

facebook MythodyMusicFestival

Instagram mythodyfestival

YouTube https://bit.ly/2rKGc8I

 

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts