Το «A State of Trance» (ASOT) φεστιβάλ έχει γίνει ένα θρυλικό γεγονός, όχι μόνο στο εσωτερικό της σκηνής trance, αλλά στο εσωτερικό της dance μουσικής στο σύνολό της και γίνεται ετησίως στην Ουτρέχτη.
Το φετινό φεστιβάλ ASOT ήταν livestreamed σε όλο τον κόσμο ως μέρος της ASOT800, επεκτείνοντας το κοινό να περιλαμβάνει έναν τεράστιο αριθμό των  φανατικών οπαδών  που συντονίζεται από μια σειρά από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο το γεγονός ήταν μια πραγματική βιτρίνα της αγάπης για την μουσική, παίζοντας πολλά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της trance, με απίστευτες σκηνογραφίες. Το μέγεθος της ίδιας της κεντρικής σκηνής ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, σαγηνευτικό το κοινό, αξιοποιώντας τα άτομα με τα έντονα οπτικά εφέ.

Με τους ομοίους του Armin van Buuren, John O’Callaghan, ο Οrjan Nilsen, και Aly & Fila μαγευτικό το πλήθος με ισχυρές επιδόσεις, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσουν αυτό το θεαματικό γεγονός. Ο Armin van Buuren για ακόμη μια φορά στο κοινό του έπαιξε σε ένα μοναδικό σετ βινυλίου, γεμάτο με ευφορία και την καρδιά-άντλησης κλασικά έκσταση, λαμβάνοντας το πλήθος σε ένα ταξίδι μέσα από το ύφος. Κάθε χρόνο, το ASOT Φεστιβάλ φαίνεται να γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα πιο εμβληματικά φεστιβάλ στον κόσμο.

Παρέχοντας τακτικά σε κάθε πτυχή, το φεστιβάλ συνεχίζει να προσελκύσει ένα τεράστιο  πλήθος χρόνο με το χρόνο, δείχνοντας το πραγματικό ποσό της επιρροής της αξιόπιστης δισκογραφικής του Armin van Buuren που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο. Δείτε το βίντεο παρακάτω για να καταλάβετε:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts