Πολλές φορές η αποχή από την επιτακτική παραγωγή πολλών tracks για δισκογραφικούς λόγους, φέρνει την εσωτερική άνθηση της ιδέας, του παραγωγικού διαλογισμού ή την ωριμότητα του χρόνου για να φέρει κάτι εντυπωσιακό και το track για να … μείνει!

Το 2010 ο Mark Angelo, έμεινε στην ιστορία ως ένα τρελό ταλέντο προερχόμενο από μουσικό σχολείο με εντυπωσιακές μουσικές background γνώσεις που υπό το management ενός οραματιστή της άνθησης της Ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής, έδωσε – έγραψε, παρουσίασε ένα απίστευτο track που όμοιο του σπάνια βλέπουμε από εγχώριους mainstream dance καλλιτέχνες! Λίγο η σύνθεση, λίγο η φωνάρα της Shaya, κάτι της κι ο χορηγός που push…αρε το “Far from Everything” το κομμάτι άρεσε, αρέσει ακόμη και χάρισε ένα MTV βραβείο στον Mark Angelo που είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και το όνομα του να παίζει παντού! Tο κομμάτι – σίγουρα αδικημένο – είναι κατά την γνώμη μου μακράν το κορυφαίο του είδους από Έλληνες καλλιτέχνες!

Με όλο τον σεβασμό στον Mark Angelo, κι αν εξαιρέσεις το καλοκαιρινό κι εύπεπτο “I’m The One” με τους Otherview που ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα, η ευρύτερη συνέχεια του δεν ήταν η αναμενόμενη, βάση του ξεκινήματος, των προσδοκιών και του όλου κλίματος με βάση το τεράστιο του μουσικό – παραγωγικό ταλέντο!

Αυτό είναι πολλές φορές θέμα timing, τύχης, χειρισμών, ανθρώπων δίπλα στον καλλιτέχνη ή και λαχείο…

Όποιο κι αν είναι το θέμα – το ζήτημα είναι ο ίδιος ο καλλιτέχνης να το αντιληφθεί και να προχωρήσει! Κι εδώ ο Mark f.Angelo είδε μπροστά, έκανε τον απολογισμό του, τον διαλογισμό του, πήρε αεροπλάνο για τα ξένα – και μπόρεσε να ανέβει επίπεδο – με βάση την σκληρή δουλειά, τα αμέτρητα ξενύχτια του στα studios του εξωτερικού και το πολύ διάβασμα που έριξε για να μπορέσει το χαρισματικό του ταλέντο να το προάγει σε επαγγελματική μηχανή παραγωγικής σύνθεσης!

Κι επειδή σαν την Ελλάδα δεν έχει, επέστρεψε ωριμότερος, σοφότερος και αποφασισμένος για να συνεχίσει από εκεί που μας άφησε, δηλαδή τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και με ένα team δίπλα του, που μπορεί να αξιοποιήσει την μυρωδιά “της επιτυχίας” και να την κάνει hit banger, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Έλληνα γκουρού του χώρου τον Easy Coutiel και την Planetworks κάτι που έδειξε πρόσφατα και στην περίπτωση του Consoul Trainin που μαζί του δημιούργησε την global επιτυχία του “Take Me To Infinity”!

Ο Mark Angelo, έζησε καλές στιγμές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα Studios του… Δεν ξέρω αν η παραμονή του εκεί για κάποιο διάστημα του έδωσε την κουλτούρα διάθεσης, αυγά με φασόλια, τσαγάκι, Oasis ή Travis αλλά η επιλογή του να διασκευάσει το εκπληκτικό single τους “Sing” είναι πέρα για πέρα διαστημική, διότι πρώτον θες πραγματικά “balls” που λένε και οι Εγγλέζοι να διασκευάσεις τέτοιο κομμάτι και δεύτερον πρέπει να το κάνεις τόσο καλό, έτσι ώστε να το λατρέψεις για την διαφορετικότητα κι όχι απλά και μόνο για την διασκευή ως έχει!

Το κομμάτι κυκλοφόρησε σήμερα, κι αύριο στο GOD IS A DJ RADIOSHOW θα έχω την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσω τον Mark Angelo ακούγοντας και παίζοντας το SING στον MUSIC 89,2 στις 20.00 το βράδυ, exclusive #guestmix και αποκλειστική συνέντευξη του καλλιτέχνη!

Μέχρι τότε βάλτε το lyrics video στο #loopmode!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts