Οι Instamix είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο που δημιουργήθηκε από τους Μάνο Κουρίνο και Παναγιώτη Μπουροβίλη, το καλοκαίρι του 2012. Μέσα σε ένα τόσο σύντομο διάστημα έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή τήν παρουσία τους στήν ελληνική EDM σκηνή και όχι μόνο. Είναι resident djs σε ένα απο τα μεγαλύτερα parties της Αθήνας, το Massive Story , από το οποίο έχουν παρελάσει κάποια απο τα μεγαλύτερα ονόματα διεθνώς, όπως είναι οι Julian Jordan, Jay Hardway και Thomas Newson, ενω αναμένεται και η συμμετοχή του Martin Garrix. Πέρα απο αυτο, το ταλαντούχο δίδυμο έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, ενώ το καλοκαιρινό τους Summer Tour 2014 περιλάμβανε εμφανίσεις σε πολλά νησιά αλλά και πόλεις ανά την Ελλαδα.

Σε ότι αφορά τον τομέα της παραγωγής, έχουν ήδη δύο releases. Το Official Remix στο hit των Playmen “Chimbo”, μέσα από την Plastik Records, καθώς και την κυκλοφορία του πρώτου τους single με όνομα “Savvy” απο την αμερικάνικης βάσης εταιρία Redoubt Records. Προς το παρόν αναμένεται η κυκλοφορία του επόμενου τους single μέσα απο ένα από τα πιό αναγνωρισμένα εγχώρια labels, την Panik Records.

https://soundcloud.com/instamix-official/instamix-radio-001-guestmix-by-kid-angelo

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts